Kešinčani u nastavku slomili otpor već otpisanoga Radničkoga!

0
998

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

RADNIČKI – KEŠINCI 2:4 (1:1)

Viškovci. Igralište: Viškovci. Sudac: Hrvoje Lovrić (Đakovo). Pomoćnici: Elko Crn (Đakovački Selci). Strijelci: 1:0 Gusić (4.), 1:1 Tomislav Juroš (28.), 1:2 Mijačević (49. – 11m), 1:3 Doko (60.), 1:4 Krešimir Juroš (70.), 2:4 Gusić (76.).

RADNIČKI: Danijel Drenjančević, Mijakić, Luka Drenjančević (46. Sabadi), Zorić (73. Ereš), Bašić, Lagator, Karin, Gusić, Krištić (73. Ćurić), Gudelj, Jelečević (66. Kovačević).

KEŠINCI: Šajkunić, Peler, Ivan Juroš, Krešimir Juroš, MIjačević, Žeravica, Ravnjak (64. Čaleta), Vojnović (71. Šerbedžić), Miličić, Doko, Tomislav Juroš. Trener: Toni Žeravica.

Nogometaši Radničkoga ugostili su Kešinčane i dosta ih namučili. Naime, iako su se Viškovčani već oprostili od drugoligaške konkurencije, odigrali su solidnu utakmicu, posebice u prvom poluvremenu. Već u četvrtoj minuti Stipe Gusić doveo je domaću momčad u vodstvo 1:0. Gostima je trebalo dosta vremena da srede svoje redove i krenu sa smišljenim akcijama kako bi što prije došli do izjednačenja.

U 28. minuti Tomislav Juroš svladao je domaćega golmana Danijela Drenjančevića, a to je ujedno bio i rezultat prvoga poluvremena. Očito da su se Kešinčani dobro dogovorili jer su u nastavku izašli puno aktivniji i opasniji po domaći gol. U 49. minuti Krešimir Mijačević kazneni udarac pretvara u kešinačko vodstvo. Taj gol potpuno je poremetio domaću momčad koja se gotovo predala. U 60. minuti Dario Doko postiže treći pogodak čime je pobjednik utakmice riješen. U 70. minuti Krešimir Juroš upisuje se u listu strijelaca za visokih 4:1. Mladi Stipe Gusić pokazao je da zna igrati nogomet jer je u 76. minuti svojim drugim pogotkom smanjio rezultat na 2:4. Do kraja utakmice domaćini su pokušavali još nešto učiniti, ali kešinačka obrana poznata je kao čvrsta i britka.

Na kraju zaslužena pobjeda Kešinaca koji su se popeli na šesto mjesto s 31 bodom. A Radnički je i dalje posljednji s devet bodova.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here