Piškorevačka obrana u nastavku slavila Praznik rada!

0
1431

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

VILJEVO – RATAR 5:0 (1:0)

Viljevo – Igralište VIljevo. Gledatelja: 100. Sudac: Nikola Dendis (Našice). Pomoćnici: Marijan Brajnović (Beljevina) i Luka Bacinger (Čakovec). Strijelci: 1:0 Kodrić (35.), 2:0 Šmaguc (47.), 3:0 Kovačević (54.), 4:0 Vicić (71. – 11 m), 5:0 Šmaguc (86.).

VILJEVO: Šerić, Kovačević (72. Čerkezović), Golub, Senković, Kodrić (74. Cerovečki), Ante Vicić, Sklizović, Pavao Vicić, Šmaguc, Vincetić (75. Franc), Škorić.

RATAR: Galić (88. Tomić), Bošnjaković (76. Adrić), Subašić, Horvat, Mišić, Češnik, Jurnić (63. Antunović), Bekić, Peradinović, Križanović, Ambramović (54. Brlošić). Trener: Igor Mandić.

Nogometaši Ratara otišli su na zahtjevno gostovanje u Motičinu ne vjerujući da im se može dogoditi tako visok poraz kakvoga su ipak doživjeli. Tome u prilog ide i činjenica da su Piškorevčani rezultatski jako dobro stajali u prvih 45 minuta. Naime, domaćini su imali terensku inicijativu, napadali su prema golu golmana Galića, ali „žuta“ obrana samo je jednom popustila pred domaćim napadačima. Bilo je to u 35. minuti kada se Filip Kodrić upisao u listu strijelaca.

Međutim, u drugom poluvremenu nogometaša Ratara kao da nije bilo na terenu. Već u drugoj minuti nastavka Toni Šmaguc postiže drugi pogodak. I onda je krenula kanonada: u 54. Antonio Kovačević postiže treći, zatim iz kaznenoga udarca u 71 minuti za 4:0 strijelac je Ante Vicić da bi seriju zaključio u 86. minuti svojim drugim pogotkom Toni Šmaguc.

Tako Ratar i nakon ovoga kola ostaje na 14. mjestu s 15 osvojenih bodova.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here