Budrovčani kao brzi vlak kroz Kešince!

0
1515

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

KEŠINCI – SLAVONIJA (B) 2:6 (0:4)

Kešinci – Igralište Kešinci. Gledatelja: 100. Sudac: Željko Lipar (Đakovo). Pomoćnici: Rajko Ač (Đakovo) i Josip Kedveš (Đakovo). Strijelci: 0:1 Josip Zetović (2.), 0:2 Martinović (25.), 0:3 Tilli (30.), 0:4 Josip Zetović (45. – 11 m), 1:4 Krešimir Mijačević (52.), 1:5 Josip Zetović (60.), 2:5 Krešimir Mijačević (63. – 11 m), 2:6 Galović (84.).

KEŠINCI: Šajkunić, Peler, Ivan Juroš, Marijan Mijakić, Krešimir Mijačević, Žeravica, Ravnjak, Šerbedžić (57. Adrić), Car (75. Brnjetić), Tomislav Juroš, Čaleta.

SLAVONIJA (B): Jakov Sito, Drenjančević, Čaić, Antunović, Karlo Sito, Tilli (70. Jurić; 74. Tomislav Sito), Josip Zetović (86. Pekić), Bibković (70. Adam Sito), Martinović, Šimo Zetović, Galović.

Budrovčani su poput brzoga vlaka protutnjali kroz Kešince i tako odnijeli tri boda koja im puno znače u borbi za opstanak u ligi. Već u dugoj minuti raspoloženi Josip Zetović dovodi goste u vodstvo 1:0. To je bio veliki šok za domaću momčad koja se do kraja poluvremena nije oporavila odnosno nije nikako mogla postaviti svoju igru. A to su jako dobro iskoristili Budrovčani koji su odmora postižu još tri pogotka i tako u ranoj fazi utakmice rješavaju pitanje pobjednika. U 25. minuti Marin Martinović povećava gostujuće vodstvo na 2:0, a samo pet minuta kasnije Đuro Tilli postiže i treći pogodak. Domaćini nemoćni, samo gledaju što im se događa. Kada se činilo da će to biti konačni rezultat prvoga dijela, sudac Željko LIpar dosudio je kazneni udarac za Slavoniju. Siguran realizator za 4:0 Josip Zetović.

Očito da je odmor dobrodošao domaćinima jer su u nastavku utakmice izgledali daleko bolje nego u prvom. U 52. minuti Krešimir Mijačević smanjuje rezultat na 1:4 čime je vratio tračak nade da se mogu spasiti poraza. Ali, u 60. minuti najbolji igrač utakmice Josip Zetović postiže svoj treći pogodak za 5:1. Domaćini nastavljaju napadati, a to im se isplatilo u 63. minuti kada Krešimir Mijačević iz kaznenoga udarca smanjuje rezultat na 2:5. U samoj završnici točnije u 84. minuti Tomislav Galović upisuje se u listu strijelaca za konačnih 6:2.

Ovom pobjedom Budrovčani su na tablici preskočili Slogu iz Koritne i sada se nalaze na jedanestom mjestu s 23 boda.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here