Sve je spremno za Kvarner!

0
1242

„GENERALKA“ ĐAKOVAČKIH KOŠARKAŠA PROTIV ŽUPANJE

ĐAKOVO – ŽUPANJA 84:71

PRVA KOŠARKAŠKA LIGA

1. KOLO

NEDJELJA, 17:00 SATI, NASTAVNO SPORTSKA DVORANA ĐAKOVO

ĐAKOVO – KVARNER 2010

Đakovački košarkaši u srijedu su, u Nastavno sportskoj dvorani, odradili generalku protiv drugoligaša iz Županje. Od samoga početka Đakovčani su bili u vodstvu (22:3) tako da su na odmor otišli s plus 30. U tim trenucima Đakovčane je služio vanjski šut, a to je najjače đakovačko oružje. Seriju koševa ubacio je Antun Hrkač, a solidno su mu asistirali Matej Češkić i Matej Karlović.

U drugom dijelu utakmice trener Petrović dao je priliku svim igračima, a to su iskoristili borbeni gosti kod koji se vidi trenerski pečat Sanjina Kalaice. Županjci su malo-pomalo skidali razliku i kući otišli s pristojnim minusom od 13 razlike.

Trener Petrović isprobao je sve igrače, inzistirao na uigranim akcijama te agresivnoj obrani. Ovo je bila prilika da se u momčad uklope i novi igrači: braća Marko i Matej Karlović.

Petrović: Protiv Kvarnera izginut ćemo za svaku loptu

Đakovčane u nedjelju u 17:00 sati očekuje utakmica prvoga kola protiv riječkoga Kvarnera. Kako do prve pobjede, pitali smo trenera Marijana Petrovića.

„Pred nama su još dva dana treninga i to ćemo vrijeme iskoristiti za pripremu utakmica. O Riječanima ne znamo baš previše, ali znajući njihovu bogatu košarkašu povijest, sigurno su momčad koju moramo respektirati i u nedjelju odigrati iznad svojih mogućnosti ako želimo pobijediti. Prva pobjeda bila bi nam veliki poticaj za nastavak prvenstva. Siguran sam da ćemo izginuti na terenu, a hoće li to biti dovoljno za pobjedu protiv Riječana, vidjet ćemo u nedjelju. Vjerujem da će i tribine biti dobro popunjene i da će publika biti naš šesti igrač, zaključio je trener Marijan Petrović.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here