Maestro Pongračić potopio Selčane!

0
1964

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

DRAČICE – OMLADINAC (ĐS) 3:0 (1:0)

Đakovo. Igralište: Croatia. Strijelci: 1:0 Pongračić (10.), 2:0 Pongračić (57.), 3:0 Pongračić (63.).

DRAČICE: Čolić, Tadić, Đurđević, Degmečić, Sivrić (73. Udovčić), Pongračić, Ivan Krizmanić, Vidaković (66. Šarčević), Domagoj Krizmanić, Kušević, Andričić.

OMLADINAC: Zlatunić, Majstorović, Kričančić, Škalec, Zvonimir Aščić (84. Leo Aščić), Genda, Ivan Aščić (62. Tomislav Aščić), Sekić, Turić (46. Vardić), Mikloš, Bunarkić (62. Jelačić).

Nogometaši Dračica ostvarili su zacrtani cilj – pobjedu koja ih i dalje ostavlja na prvom mjestu. A sada se tek vidi koliko je Mihael Pongračić bio veliko pojačanje u dračičkim redovima jer praktički je on sam donio pobjedu nogometašima sa Sjevera. Selčani su se došli nadigravati jer to je njihov stil igre, nisu previše razočarani porazom jer su u ovom trenutku izgubili od bolje momčadi.

A već prvu ozbiljniju akciju Dračičani su pretvorili u pogodak. Strijelac za 1:0 Mihael Pongračić. Do odlaska na odmor i jedni i drugi mogli su doći do pogotka, ali mreže se ostale netaknute.

U nastavku susreta samo je šest minuta bilo potrebno Mihaelu Pongračiću da ugasi svaku selačku nadu da Sjever mogu napustiti neporaženi. U 57. drugim pogotkom usmjerio je utakmicu prema pobjedi svoje momčadi da bi u 63. trećim pogotkom definitivno potvrdio pobjedu Dračica.

Očito da je Pongračić igrač za velike utakmice. Podsjetimo da je glavnu ulogu imao i  u važnoj pobjedi u Semeljcima protiv domaćega Poleta kojom su se Dračičani vratili na prvo mjestu županijske drugoligaške tablice. Dakako, i ostali dračički igrači dali su svoj puni doprinos pobjedi jer Omladinac zasigurno nije protivnik kojega se može podcijeniti.

S nova tri boda Dračice i dalje ostaju na prvom mjestu s 49 bodova. A nogometaši Omladinca, unatoč porazu, ostaju na trećem mjestu s 32 boda.

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here