Budrovčani u nastavku razbili Jedinstvo!

0
1508

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

SLAVONIJA (B) – JEDINSTVO 6:1 (2:1)

Budrovci – Igralište: Budrovci. Sudac: Hrvoje Orešković (Đakovo). Pomoćnici: Ivan Kedveš (Đakovo) i Mato Jagodin (Đakovo). Strijelci: 0:1 Lozančić (19.), 1:1 Josip Zetović (23.), 2:1 Galović (39.), 3:1 Galović (51.), 4:1 Kolić (64.), 5:1 Tilli (72.), 6:1 Jakov Sito (84.).

SLAVONIJA: Štangl, Drenjančević, Čaić, Verhas (75. Adam Sito), Antunović (61. Šimo Zetović), Tilli (75. Karlo Sito), Josip Zetović, Bibković, Martinović (46. Jakov Sito), Kolić, Galović (75. Jurić).

JEDINSTVO: Barić, Ivo Drenjanac, Marjanović (80. Dalibor Paradžik), Kučinac, Vočanec (73. Sušac), Goljevački (73. Perković), Tribuljak, Bronzović (63. Bježančević), Lozančić, Ivan Drenjanac.

Nitko nije vjerovao da bi Budrovčani i Forkuševčani mogli igrati pravi derbi začelja. Ali, eto i to se dogodilo. U početku utakmice obje su momčadi bile pomalo nervozne, a gosti su u takvoj igri prvi došli u vodstvo. Nakon slobodnog udarca lopta je došla do Ive Lozančića koji po desnoj strani bježi svojim čuvarima i s ruba kaznenoga prostora pogađa suprotni kut Štanglove mreže. Brzo su Budrovčani odgovorili.

Igrala se 23. minuta kada je Đuro Tilli napravio pravi dar-mar u forkuševačkoj obrani, uposlio Josipa Zetovića koji šalje u donji Barićev kut. Nakon toga, domaćini su preuzeli terensku inicijativu i gol je svakoga časa visio u zraku. U 39. minuti domaćini su došli do toliko željenoga vodstva. Akcija je krenula po lijevoj strani, uslijedila je povratna lopta do Tomislava Galovića koji topovski loptu šalje pod prečku. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

U nastavku utakmice gosti su ostali „bez goriva“ što su dobrano iskoristili domaćini i sa četiri pogotka došli do visoke pobjede. U 51. minuti Galović postiže svoj drugi pogodak da bi Marin Kolić postigao četvrti pogodak i time riješio pitanje pobjednika. Đuro Tilli se u 72. minuti upisao u listu strijelaca čime je zaokružio svoje odlično izdanje. Točku na „i“ u 74. minuti stavio je Jakov Sito šestim budrovačkim pogotkom.

Sada se u Budrovcima lakše diše, Slavonija je krenula prema sredini tablice. A Forkuševčani su upali u nove probleme: i dalje su pretposljednji, na mjestu koje ne garantira opstanak u ligi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here