Nori Filić europsko srebro, Vladi Blaževiću bronca!

0
950

EUROPSKO PRVENSTVO ZA MLADE U JIU-JITSU

Nakon što je dvoje đakovačkih boraca Nora Filić i Vlado Blažević osvojili sva četiri turnira na nacionalnoj razini stekli su pravo nastupa na Europskom prvenstvu za mlade u jiu-jitsu koje je održano od 1. do 3. travnja u Heraklionu, na grčkom otoku Kreta.

Nora Filić u prve je dvije borbe ostvarila pobjede da bi se u finalnom meču sastala s francuskom borkinjom Sane Ndiaye. U toj borbi francuska je reprezentativka bila bolja i zasluženo je došla do zlatnoga odličja, ali i đakovačka jiu-jitsu borkinja ima razloga za slavlje s obzirom da joj je ovo prvo veliko europsko natjecanje.

U kategoriji borca do 18 godina i težisnkoj skupini do 81 kilogram nastupio je Vlado Blažević, član JJK Factory iz Đakova. Đakovački borac je pobjedom u repasažu stigao do brončane medalje što je također veliki uspjeh ako se zna da je osvojio tri pobjede i jedan poraz.

Ovi rezultati samo potvrđuju odličan rad JJK Factory, ali i ostalih klubova borilačkih sportova koji sa europskih i svjetskih natjecanja donose odličja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here