Josipovčani s igračem više upisali poraz!

0
1278

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

OMLADINAC (J) – JEDINSTVO  1:2 (1:2)

Josipovac. Igralište: Josipovac. Sudac: Renato Furlić (Beli Manastir). Pomoćnici: Leonardo Šagolj (Batina) i Roland Tatai (Topolje). Strijelci: 0:1 Jelić (22.), 0:2 Kupanovac (30.), 1:2 Živković (32.).

OMLADINAC: Brandis, Dorijan Hulak (81. Prevoznik), Kristek (46. Brkić), Šlegl, Kerovec, Živković, Smolka (62. Batorek), Kanisek, Kocur (72. Smoljo), Kukučka, Domagoj Hulak.

JEDINSTVO: Jakovljević, Matović, Grgić, Jelić (77. Katavić), Šarlija, Šoštarić, Vidaković (19. Kupanovac), Šulava, Vida (60. Perković), Stanić, Harkanovac (89. Dukmenić).

Josipovčani su puni optimizma dočekali nedjeljnu utakmicu protiv jednoga od kandidata za osvajanje naslova prvaka – Jedinstva iz Donjega Miholjca. Kada su gosti već u 12. minuti ostali s igračem manje jer je zbog vrijeđanja domaćega igrača tako da je sudac Renato Furlić isključio Ivana Grgića, činilo se da će sve proteći u josipovačkom znaku. Međutim, gosti su već u prvih pola sata zabila dva pogotka i tako utakmicu usmjerili na svoju stranu. U 22. minuti Emil Jelić dovodi goste u vodstvo, a samo osam minuta kasnije u listu strijelaca za 0:2 upisuje se Filip Kupanovac. Brzo su se domaćini pribrali i već nakon dvije minute dolaze do pogotka. Za 1:2 rezultat je postavio Matija Živković.

U drugom poluvremenu Josipovčani su krenuli na sve ili ništa, ali do kraja utakmice nisu uspjeli postići barem jedan gol koji bi ih spasio poraza. Gosti su bili neto snalažljiviji i koncentriraniji tako da je pobjeda zaslužena otišla u njihove ruke.

Ovim porazom Josipovčani ostaju na devetom mjestu s 26 bodova, a nogometaši Jedinstva preuzeli su prvo  mjesto s 40 bodova.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here