Ilija Barišić novi predsjednik kluba!

0
922

NK MLADOST DOBILA NOVOGA PREDSJEDNIKA

Nogometni klub Mladost iz Đakovačke Satnice jedan je od najstabilnijih klubova Đakovštine koji se već tri godine nastupa u međužupanijskoj nogometnoj ligi Osijek – Vinkovci, i to vrlo uspješno. Sve tri godine plasirani su u gornjem dijelu tablice što potvrđuje stabilnosti planski rad. Osim nastupa u četvrtom rangu hrvatskih nogometnih natjecanja Satničani se mogu pohvaliti da su tri puta zaredom bili osvajači Kupa Nogometnog središta Đakovo što je malo kome uspijevalo. Svakako da velike zasluge za postignute rezultate treba pripisati i predsjednika Zdravku Iviću koji je sa svojim suradnicima mudro kormilario satničkim nogometnom brodom. Međutim, predsjednik Ivić na vrijeme je nagovijestio da zbog privatnih i poslovnih razloga ne može više obnašati funkciju predsjednika tako da Redovita godišnja skupština nije nikoga iznenadila. Doduše, već u siječnju bio je pokušaj izbora novoga predsjednika kluba, ali cijeli proces pomaknut je za dva mjeseca kako bi se neke stvari još dodatno definirale.

U subotu 19. ožujka NK Mladost dobila je novoga predsjednika. Na Godišnjoj skupštini podnijeta su sva izvješća o radu i financiranju kluba koja su, na opće zadovoljstvo, jednoglasno usvojena. Nakon toga uslijedio je izbor predsjednika na mandatno razdoblje od četiri godine. Sve je bilo jako jednostavno jer jedini kandidat Ilija Barišič dobio je jednoglasnu potporu skupštinara kluba. Njemu će u svakom slučaju biti puno lakše nastaviti s radom jer je i u mandatu predsjednika Ivića u potpunosti bio kao tajnik uključen i rad kluba. Barišić je bio dugogodišnji igrač Mladosti, član uprave i sasvim je sigurno da će nastaviti smjerom kojega je zacrtao dosadašnji predsjednik Ivić. Zanimljivost je da je Ilija Barišić drugi iz obitelji koji obnaša funkciju predsjednika NK Mladost. Naime, tu funkciju obnašao je i njegov otac.

A nogometaši su odmah u nedjelju pokazali što misle o izboru novoga predsjednika Barišića. Uvjerljivim rezultatom 3:0 pobijedili su lidera prvenstva Borince.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here