Jakov Tomić pobjednik u Vinkovcima, Dora Belvanović druga!

0
647

DVORANSKO OTVORENO PRVENSTVO TK VINKOVCI DO 14 GODINA

Teniski klub Vinkovci prošli je vikend bio domaćin najboljim tenisačicama i tenisačima do 14 godina. U konkurenciji se našlo i dvoje članova Teniskoga kluba Đakovo.

U muškoj konkurenciji Jakov Tomić još je jednom potvrdio da se nalazi u odličnoj formi. I još je jednom potvrdio da mu vinkovački teniski tereni odgovaraju. Na vinkovačkom je turniru ponovo stigao do kraja i podigao pobjednički pehar. Đakovački je tenisač bio prvi nositelj, a prvi mu je protivnik u četvrtfinalu bio Juraj Ergotić. Laganih 6:0 i 6:0 za zagrijevanje. U polufinalu nešto bolje je prošao treći nositelj Jakov Rimac. U susretu dva imenjaka bolji je bio Đakovčanin rezultatom 6:1 i 6:1. U finalnom meču Jakov Tomić bio je bolji od Dominika Škrinjara rezultatom 6:2 i 6:3.

Dora Belvanović rangirana je kao druga nositeljica. U turnir je krenula pobjedom protiv Petre Ilarije rezultatom 6:0 i 6:1. U polufinalu je đakovačka tenisačica bila bolja od Nike Petričević (6:0; 6:1). U sudaru prve dvije nositeljice prva Dea Dunjković bila je bolja rezultatom 6:1 i 6:3.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here