Đakovačke starije djevojčice druge, mlađe treće!

0
4197

MEĐUNARODNO NATJECANJE U SPORTSKOJ GIMNASTICI „TURNIR PRIJATELJSTVA“

U nedjelju, 10. ožujka, u Dvorani Gimnastičkoga kluba „Inova-Gim“ u Osijeku održano je međunarodno natjecanje u sportskoj gimnastici „Turnir prijateljstva“ na kojemu je sudjelovalo 120 natjecateljica. Uz domaćine, nastupili su i klubovi iz Sombora i Tuzle, a njima su se pridružile i članice đakovačkoga Gimnastičkoga kluba „Fit“ pod vodstvom trenerice Željke Rossi.

Natjecanje je održano u ekipnom višeboju i to u dvjema dobnim kategorijama: mlađe i starije djevojčice.

Mlađe djevojčice u ekipnom poretku osvojile su treće mjesto. Posebno vrijedne rezultate, prvo mjest, đakovačke su gimnastičarke osvojile na tlu, drugo mjesto na gredi i treće mjesto preskoku i dvovisinskim ručama.

Ovaj rezultat ostvarile su: Petra Džambić, Marta Biondić, Ena Batinić, Nina Sučić, Maja Sučić, Eva Mari Labak, Petra Peran i Lara Kanisek.

Starije djevojčice u ukupnom su poretku zauzele odlično drugo mjesto. Najbolje su bile na tlu i preskoku, drugo mjesto su osvojile na gredi i četvrto mjesto na dvovisinskim ručama.

U ovoj kategoriji nastupilo je 13 djevojčica: Sara Buljan, Rita Ilakovac, Nora Ilakovac, Nika Batinić, Nina Zaharov, Lana Zaharov, Irma Mikić, Matea Klobučar, Eva Gavranović, Veronika Rakušić, Patricia Josipović, Sara Car, Klara Car.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here