Mišić i Horvat za drugu uzastopnu piškorevačku pobjedu!

0
1211

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

RATAR – ĐURĐENOVAC 4:0 (1:0)

Piškorevci – Igralište Kozin trg. Gledatelja: 150, Sudac: Krešimir Vidačić (Osijek). Pomoćnici: Luka Bacinger (Čakovec) i Matej Lončar (Osijek). Strijelci: 1:0 Mišić (31.), 2:0 Horvat (56.), 3:0 Horvat (78.), 4:0 Abramović (85.).

RATAR: Barić, Abramović, Subašić, Mišić, Sikora (68. Mišević), Bošnjaković (19. Vukadin), Horvat, Brlošić, Križanović (83. Vrtarić), Bekić (80. Petrić), Peradinović (61. Jurinić). Trener: Krešimir Salamon.

ĐURĐENOVAC: Knežević, Lukačić, Bulka, Jović, Runje ((86. Štimac), Ćosić, Čeboj (46. Ivanišević), Kraljik, Škrnjug, Sitar, Marić,

Nogometaši Ratara ostvarili su zacrtani plan: iz dva domaća susreta osvojili su šest bodova i sada bijeg sa začelja izgleda daleko realniji.

Gosti iz Đurđenovca u Piškorevce došli su znatno oslabljeni jer su u sastavu imali samo 13 igrača, ali to, dakako, ne umanjuje pobjedu domaće momčadi. I jedni i drugi krenuli su oprezno u utakmicu jer Piškorevčani nisu htjeli napraviti nikakav krivi korak koji bi ih bacio u rezultatski zaostatak. Tako da je prvo poluvrijeme proteklo u igri na sredini terena. U takvoj igri domaćini su se bolje snašli pa su u 31. minuti stigli do toliko željenoga vodstva. Do kraja prvoga dijela, domaćini su vodili računa da na odmor odu s minimalnim vodstvom.

U nastavku susreta kada su gosti ostali bez snage, igrači u žutom dominirali su terenom i do kraja postigli još tri pogotka za visoku i zasluženu pobjedu. Dvije je asistenicje prema Ivici Horvatu isporučio Križanović koji najprije u 56. povećava rezultat na 2:0 da bi u 78. potvrdio piškorevačku pobjedu. Tonu na „i“ u 85. minuti stavio je Abramović.

Sada stvari izgledanu puno bolje, Ratar ima 12 bodova i s puno optimizma dočekuje sljedeće susrete. A već u nedjelju očekuje ih prvo gostovanje u Feričancima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here