Đakovčanke s Požežankama završile za 63 minute!

0
1068

PRVA B HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA ISTOK

  1. KOLO

ĐAKOVO – VALLIS AUREA 3:0

(25:9; 25:20; 25:12)

Nakon pomalo šokantnog poraza prošloga tjedna od Ferivi Višnjevca, đakovačke su odbojkašice upisale očekivanu pobjedu jer su protiv sebe imali posljednju momčad lige – požešku Vallis Aureu. Već prvi set pokazao je da gošće nemaju to tražiti u ovom meču jer su im Đakovčanke prepustile samo devet poena. Nakon laganoga prvoga seta, domaće su se igračice malo opustile, ali ne toliko da u pitanje dođe set. Mirno su i drugu dionicu privele u svoju korist. A kada su Đakovčanke vidjeli da se bliži vrijeme nogometnoga derbija Hajduka i Dinama odlučile su ubrzati stvar i gošće ostaviti na samo 12 poena. A svoje vjerne navijače pustile su na najveći hrvatski nogometni derbi.

Ovom pobjedom odbojkašice Đakova i dalje ostaju na drugom mjestu i trenutno imaju 45 bodova, jedan manje od vodećih Vinkovčanki. U sljedećem kolu igračice trenera Vjeke Barišića ne bi trebale imati većih problema jer idu na gostovanje trećoj ekipi Osijeka.

Za OK ĐAKOVO igrale su: Maja Maričić, Dorotea Habijanec, Mirta Čota, Ana Zrakić, Anela Gajić, Barbara Mađarević, Matea Ćato, Ivna-Marija Ćorić, Lucija Mrkić, Nikol Marošević, Marija Verhas, Ana Tilman, Josipa Rotim, Lara Posavčević. Trener: Vjeko Barišić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here