Gazić pogodio za tri satnička boda!

0
1156

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK – VINKOVCI

  1. KOLO

MLADOST (ĐS) – OTOK  1:0 (0:0)

Satnica – Igralište NK Mladost. Gledatelja: 100. Sudac: Nemanja Ostojić (Vukovar). Pomoćnici: Matija Karaula (Vukovar) i Andrej Šormaz (Vukovar). Strijelci: 1:0 Gazić (42).

MLADOST (ĐS): Leko, Bikić (82. Žonka), Svalina, Branimir Barišić Jaman (76. Žulj), Blažeković, Denić, Dino Stipanović, Gazić (90. Akrap), Bojanović (90. Vidović), Igor Stuhli (64. Grbeša), Kolak. Trener: Ivan Denić.

OTOK: Storjak, Jelić, Emanuel Vidović, Matej Vidović, Klarić, Kegalj, Stojak, Brešković, Lucić, Tovilović, Jurić. Trener: Mario Đurković.

Nogometaši Mladosti htjeli su pod svaku cijenu isprati gorak okus nakon gostujućega poraza u Babinoj Gredi, ali su protiv sebe imali odličnu momčad Otoka. Ipak, Satničani su postigli jedan pogodak vrijedan tri boda.

Već u drugoj minuti domaćini prijete. Dino Stipanović pronašao je Igora Stuhija koji prolazi po lijevoj strani i dolazi sam pred gostujućega golmana Storjaka. Međutim, njegov udarac završava pored gola. U devetoj minuti gostujući prijete preko Lucića koji prolazi pored Blažekovića, ulazi u kazneni prostor, ali njegov udarac završava u Lekinom naručju. Nevjerojatno je što je u 13. minuti promašio satnički napadač Gazić. Ubačenu loptu Bikića dočekao je na dva metra od gola, ali lopta odlazi preko gola. Nakon početne domaće inicijative igra se preselila na sredinu terena sve do 36. minute kada domaćini prijete. Branimir Barišić Jaman uputio je udarac iz daljine, ali pored gola. Minutu kasnije Gazić puca pored gola. U 39. na rubu kaznenoga prostora našao se Marijo Bojanović čiji udarac završava pored gola. Najbolju priliku domaćini su imali u 40. minuti kada je Blažeković točnom loptom pronašao Igora Stuhlija. Njegov udarac završava na prečki. Bolju igru Satničani su zasluženo pretvorili u vodstvo u 42. minuti. Kolak je uputio prizemnu loptu u kazneni prostor, nju preskače Filip Denić, a  iz drugoga plana  natrčava Gazić i zakucava ju pod prečku.

I u nastavku susreta domaćini su imali više od igre. U 49. minuti vidjeli smo dobar pokušaj Dine Stipanovića, ali udarac s 20 metara brani gostujući golman. U 65. minuti Stipanović upućuje prizemnu loptu na koju natrčava Luka Kolak, ali golman hvata loptu na samoj gol crti.  Goti prijete u 80. minuti kada Tovilović puca s ruba kaznenoga prostora, ali preko gola. Školsku akciju izveli su Satničani u 86. minuti: lopta je krenula od stopera, došla do Gazića koji odigrava povratnu loptu prema Dini Stipanoviću. Njegov udarac s 16 metra pogađa vratnicu. Posljednju priliku za povećanje rezultata nogometaši Mladosti imali su u 87. minuti. Gazić je ubacio loptu s desen strane, Bojanović na drugoj vratnici puca glavom, ali golman brani.

Na kraju, prema viđenome, zaslužena pobjeda Mladosti koja je, da je bilo malo više koncentracije, mogla biti izražena i s većom razlikom. Ali, iz satničke perspektive, važni su bodovi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here