Barišić i Kovačić zabili za đakovačku pobjedu!

0
1859

ĐAKOVAČKI TREĆELIGAŠ GOSTOVAO U JOSIPOVCU

OMLADINAC (J) – ĐAKOVO CROATIA 0:2 (0:0)

Josipovac –  igralište Na Drlaku. Strijelci: 0:1 Barišić (63.), 0:2 Kovačić (71.).

OMLADINAC (J): Brandis, Kocur, Dorian Hulak, Smolka, Domagoj Hulak, Josip Hulak, Kerovec, Kukučka, Živković, Batorek, Pastva. (Još su igrali: Kvasnovski, Kristek). Trener: Igor Smoljo.

ĐAKOVO CROATIA: Sitar, Mor, Batinić, Bošković, Karaula, Ljuban Ivić, Kovačić, Ljulj, Čuić, Kirchbauer, Klemen. (Još su igrali: Štangl, Domagoj Ivić, Petričević, Dogan, Pedić, Barišić, Grgačević, Zrakić, Glavačević). Trener: Igor Toth.

Josipovčani su iskoristili ovu srijedu za posljednju provjere pred nedjeljni početak prvenstva u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi i gostovanje u Piškorevcima dok se trener Đakovo Croatije u prvih 45 minuta priliku dao igračima koji su manje igrali kao i nekolicini juniora. Tako su od prve minute krenuli golman Sitar, Mor, Batinić, Karaula, Ljuban Ivić uz šestoricu „startera“ u subotnjoj utakmici protiv Kutjeva.

U prvom poluvremenu bila je to prava muška, tvrda utakmica u kojoj su obje momčadi imale nekoliko prilika za pogotke, ali mreže su ostale netaknute,

U nastavku Đakovčani su krenuli puno bolje i bila je vidljiva razlika u fizičkoj spremi tako da su s dva pogotka gosti došli u vodstvo koje su na kraju pretvorili i u zasluženu pobjedu. U 63. minuti povratnu loptu na desetak metara dočekao je Ivan Barišić koji preciznim udarcem pogađa domaću mrežu. Nakon postignutoga gola, Đakovčani su još žešće krenuli prema josipovačkom golu i u 71. minuti postigli su drugi pogodak. Nakon izigrane akcije Tomas Grgačević sam se našao pred domaćim golmanom koji je uspješno obranio njegov udarac, ali na odbijenu loptu natrčao je Stjepan Kovačić i pospremio ju u mrežu.

I jedan i drugi trener zadovoljni su odrađenom utakmicom tako da će i Josipovčani i Đakovčani potpuno spremni krenuti na prvenstvene ispite: Omladinac u Piškorevce, a Đakovo Croatia u Ivankovo.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here