Posavina prošla kroz Široko Polje!

0
1372

PRVU PROVJERU IMALI SU NOGOMETAŠI HAJDUKA

HAJDUK (ŠP) – POSAVINA (V. KOPANICA) 1:3 (0:2)

Široko Polje – Igralište Široko Polje. Strijelci: 0:1 Ivan Jularić (30.), 0:2 Davor Rakitić (45.), 1:2 Blažević (70.), 1:3 Vučković (82.).

HAJDUK (ŠP): Mario Ivić, Žeravica, Kristijan Ivić, Perak, Blažević, Vinko, Mamić, Pongračić, Peša, Veselinović, Stjepan Đambić. (Još su igrali. Horvat, Lučić, Šekerija, Jelečević, Delić, Mandić, Ivan Đambić).

POSAVINA: Dragovan, Zrno, Jarić, Filip Jularić, Radojčić, Čolak, Veverec, Uremović, Rakitić, Ivan Jularić, Kitanović. (Još su igrali: Munjiza, Bjelopavlović, Kožul, Mandir, Petrović, Vučković, Knežević).

Vodeća momčad Prve županijske nogometne lige Slavonski Brod Posavina gostovala je u Širokom Polju i ostvarila je pobjedu. Nakon početnoga ispitivanja snaga u kojemu nije bilo izglednijih prilika, gosti su došli u vodstvo u 30. minuti golom Ivana Jularića. U samoj završnici prvoga dijela Davor Rakitić povećao je gostujuće vodstvo i tim rezultatom obje su momčadi otišle na odmor.

Nastavak utakmice i jedan i drugi trener iskoristili su kako bi napravili izmjene. Domaćini su opasnije krenuli prema protivničkome golu i u 70. minuti Nikola Blažević iz slobodnoga udaraca smanjuje rezultat na 1:2. Ipak, iskusniji i fizički dominantniji gosti postigli su i treći pogodak za konačnu pobjedu. Strijelac u 82. minuti bio je Ivan Vučković.

Hajduk je odradio tek jedan tjedan treninga i sigurno nisu dosegnuli formu kakvu priželjkuje njihov trener. Ali, dobra provjera i prilika da igrači osjete i loptu, a Širokopoljci su utakmicu iskoristili kako bi priliku dali nekolicini mlađih  igrača koji su budućnost Hajduka.

Novu pripremnu utakmicu Hajduk će odigrati sljedećega vikenda protiv Poleta iz Semeljaca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here