Susjedi miroljubivo podijelili bodove!

0
1153

PRIPREMNU UTAKMICU ODIGRALI SUSJEDI

NAPRIJED – RADNIK 1:1 (0:0)

NAPRIJED: Orečić, Turščak, Vidinović, Kalić, Matić, Majić, Rendulić, Radanović, Klapirić, Podhraški, Mravunac. (Još su igrali: Kalić, Jaman, Žmegač).

RADNIK: Čapalija, Vranješević, Ivica Petrić, Antonio Jelenić, Krajačić, Kasun, Tolj, Kovačević, Amte Jelenić, Marijan Marković, Josip Petrić. (Još su igrali: Matej Marković, Majcenović).

U fer i korektnoj utakmici, susjedi iz Mrzovića i Vrbice odigrali su utakmicu s pregršt prilika u kojoj su mogli uživati gledatelji, ali bilo je, nažalost, samo dva gola. Po jedan s obje strane. Prvu priliku imali su gosti iz Vrbice. Dugu loptu u 8. minuti ispratio je Marković, no puca preko gola. S druge strane, u 15. minuti Rendulić ubacuje iz kornera, Podhraški puca glavom preko gola. U 22. minuti Vrbičani su odigrali lijepu utakmicu, Marković odigrava Krajačića u prostor koji puca pored gola. S druge strane, u 28. minuti Kalić odigrava Klapirića koji izlazi pred golmana Čapaliju, no i njegov udarac odlazi preko gola. U 31. minuti Ivica Petrić povukao je loptu i s 25 metara pucao ravno u golmana Orečića. Drugo poluvrijeme bolje su otvorili Vrbičani koji su bili nešto bolji u drugih 45 minuta. U 51. puca Tolj, no brani Orečić. U 54. Mrzovičani su imali priliku za gol, griješi vrbička obrana, no Mravunac se spetljao u kaznenom prostoru pa njegov udarac blokira gostujuća obrana. Već u sljedećem napadu Petrić bježi domaćoj obrani, upošljava Jelenića čiji udarac s linije čisti domaći stoper. U 57. stopostotna prilika za goste. Josip Petrić krade loptu domaćem stoperu i izlazi sam pred golmana, no domaći vratar nogom sprječava gol. Kad ne zabiješ, dobiješ. U 60. minuti gosti griješe u sredini terena, domaćini odigravaju kontru, lopta dolazi do Klapirića koji mirno pogađa pored golmana Čapalije. Desetak minuta kasnije gosti izjednačuju rezultat. Vranjesević izbacuje Markovića na strani koji prolazi i ubacuje u kazneni prostor gdje se nalazi Josip Petrić koji lob udarcem zabija za izjednačenje i iskupljenje za promašaj prije. Do kraja utakmice i jedni i drugi su izvršili nekoliko izmjena pa je ritam utakmice  splasnuo tako da do kraja nije više bilo golova.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here