Po treći puta Satničani na Kupresu!

0
860

NOGOMETAŠI MLADOSTI DIO PRIPREMA ODRADIT ĆE NA KUPRESU

Nakon dvotjednih treninga i dvije odigrane pripremne utakmice (Torpedo i Šokadija Stari Mikanovci) nogometaši Mladosti ovaj će vikend provesti na Kupresu gdje će, osim na fizičkoj pripremi, raditi i na stvaranju pobjedničke atmosfere koji je najavio trener Ivan Denić i njegov pomoćnik Marko Barišić: „Između napornih treninga odigravat ćemo pripremne utakmice u kojima želimo dati svim igračima priliku da se nametnu za početnu postavu. Od svakoga igrača tražimo da da svoj maksimum, a tražit ćemo od njih da igraju, da teže igri. Znamo da je to jako teško, da treba puno rada i vremena te da je puno lakše postaviti momčad da igra defanzivno, no mi smo ovo proljeće za cilj zadali ofenzivan nogomet kojega ćemo forsirati u ovom pripremnom periodu, riječi su satničke struke.

                                   Ovako je bilo 2019. godine na Kupresu

Nogometaši Mladosti dva su puta već bili na ovakvim mini-vikend priprema, no, prošle godine to nisu bili u mogućnosti zbog poznatih problema s corona virusom. Tako da će im ovaj vikend biti treća posjeta doista prekrasnom i idiličnom okružju kojega dočarava i fotografija.

Prema riječima pomoćnoga trenera Barišića na put će krenuti 19 igrača i dva trenera. Plan je odraditi tri treninga: jedan u petak poslijepodne i dva u subotu. Osim toga, Satničani se zasigurno poraditi i na stvaranju momčadskoga duha, ali i dobre zabave.

Nakon povratka s Kupresa slijedi „brušenje“ forme za početak proljetnoga prvenstva koji počinje 27. veljače. Nogometaši Mladosti idu na prvo gostovanje kod Šokadije u Babinu Gredu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here