Ana Išasegi i Leon Penc deveti na 200 m prsno!

0
991

PRVENSTVO REGIJE 4 ZA KADETE, MLAĐE KADETE I POČETNIKE

Već tradicionalno Plivački klub Sisak Janaf domaćin je plivačkoga Prvenstva Regije 4 na kojemu nastupaju klubove istočne Hrvatske odnosno Slavonije i Baranje. Na ovogodišnjem natjecanju kadeta, mlađih kadeta i početnika nastupili su i članovi Plivačkoga kluba Đakovo: tri plivačice (Tamara i Karla Lasić i Ana Išasegi) i sedam plivača (Gabrijel Matijašević, Mihovil i Matija Jurjević, Maks Dadić, Leon Penc, Slaven Mitar i Gabrijel Čurić).

Sve tri đakovačke plivačice ostvarile su solidne plasmane. Najbolja među njima bila je Ana Išasegi koja je u utrci na 200 metara prsno osvojila deveto mjesto. U istoj utrci Karla Lasić osvojila je jedanaesto, a Tamara Lasić 12. mjesto.

U kategoriji kadeta najbolji plasman ostvario je Leon Penc – deveto mjesto u utrci na 200 metara prsno, u istoj utrci Gabrijel Čurić osvojio je deseto, a Slaven Mitar jedanaesto mjesto. Maksu Dadiću je u utrci na 50 metara prsno pripalo 16. mjesto.

Ovo su solidni rezultati ako znamo da su đakovački plivači i plivačice jedini klub u regiji koji nemaju zatvoreni bazen već jednom tjedno idu na treninge u Osijek.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here