Josipovčani sa istim snagama krenuli s pripremama!

0
879

ŽUPANIJSKI PRVOLIGAŠ IZ JOSIPOVCA KRENUO S PRIPREMAMA

Nedjelja 30. siječnja dan je kada je trener Omladinca Josip Smoljo sazvao prozivku svojim igrača i odradio prvi trening. Podsjetimo, Josipovčani su u jesenski dio prvenstva krenuli s trenerom Domagojem Vragolovićem koji je pod pritiskom slabih rezultata podnio ostavku, a na klupu je sjeo domaći trener Igor Smoljo. U jesenskom dijelu prvenstva Omladinac je zauzeo osmo mjesto s 20 bodova. Josipovčani su ostvarili pet pobjeda, pet remija i pet poraza uz gol razliku 30:25.

Josipovčani su mirno proveli zimske praznike, nisu kupovali, ali niti prodavali. Nitko u klub nije stigao, a nitko nije niti otišao. Dakle, na prozivci su se pojavila 23 igrača koja će konkurirati za početnu postavu.

U pripremnom razdoblju Josipovčani planiraju odigrati pet utakmica. Prva će biti 13. veljače protiv Dračica. Za ostale utakmice još se dogovaraju protivnici i termini.

Prema riječima trenera Smolje cilj u proljetnom dijelu prvenstva je popeti se za još koje mjesto u odnosu na jesenski plasman. Na taj način sačuvali bismo status županijskoga prvoligaša što je naš osnovni cilj, zaključio je josipovački trener.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here