Krešimir Salamon novi trener Ratara!

0
1279

NAKON NOVOGA PREDSJEDNIKA, STIGAO I NOVI TRENER

Već smo pisali da je na Izvanrednoj godišnjoj skupštini Ratara izabran novi predsjednik kluba Marko Narančić, tridesetogodišnji član kluba koji je jako dobro upoznat sa stanjem u ovom županijskom prvoligašu.

Očito da novi predsjednik Marko Narančić i dotadašnji trener Tihomir Češnik nisu našli zajednički jezik pa je trener podnio ostavku. Nije se dugo čekalo na novoga trenera. Trenersku palicu preuzeo je dobri poznavatelj piškorevačkih prilika Krešimir Salamon koji je poslom dugo godina bio vezan uz ovo selo. Salamon je bio trener u tadašnjim trećeligašima Croatiji i Đakovu, Torpedu, Tomislavu iz Donjih Andrijevaca, Slavoniji iz Punitovaca…

Uz dolazak novoga trenera u klub su se vratili i domaći igrači: Mario Križanović, Mislav Jurinić, Josip Mišić i Ivan Bošnjaković. Nije isključeno da se još neko nogometno ime nađe na popisu trenera Salamona.

Piškorevčani su jučer (nedjelja, 23. siječnja) krenuli su pripremama, a novi trener kratko je komentirao svoj povratak u klub: „Piškorevci su moje selo u kojemu sam proveo 35 godina rada i života. Preuzimam momčad u doista teškoj situaciji za koju bi mnogi već sada rekli da je nemoguća misija. Međutim, u svom trenerskom radu uvijek sam volio izazove: najčešće sam se ili borio za naslov prvaka ili borbu za opstanak. Klub je odmah vratio nekoliko svojih bivših igrača i ukoliko budemo redovito trenirali, niti opstanak nije nemoguć. Odigrat ćemo pet pripremnih utakmica i dočekati izazove proljetnoga dijela prvenstva, zaključio je novi piškorevački trener.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here