Luka Kolak i Filip Denić garancija za ostvarenje satničkih ciljeva!

0
1601

NOGOMETAŠI  MLADOSTI KRENULI S PRIPREMAMA

Na početku sezone nogometaši Mladosti zacrtali su plasman među prvih pet momčadi Međužupanijske nogometne lige Osijek – Vinkovci, ali su se na kraju jesenskoga dijela morali zadovoljiti osmim mjestom s 27 osvojenih bodova.

Da od prvotnoga cilja ne odustaju nogometaši iz Đakovačke Satnice potvrdili su i na današnjoj prozivci (subota, 22. siječnja) koju je odradio već uigrani trenerski tandem Ivan Denić i Marko Barišić. U rubrici „odlasci“ još uvijek nema upisanih igrača, a što se tiče dolazaka svakako da je najveći dobitak Luka Kolak, dugogodišnji igrač trećeligaša Đakovo Croatije koji će donijeti dimenziju više u satnički obrambeni i vezni red. Osim njega, nakon polusezone provedene u Omladincu iz Đakovačkih Selaca, u plavu svlačionicu vraća se Filip Denić. Osim njih dvojice očekuje se i priključenje Mislava Šimića koji je prošlu polusezonu nastupio u trećeligašu iz Novigrada.

Trener Denić predvidio pet radnih tjedana i sedam pripremnih utakmica. Pred Satničanima će se naći sljedeći protivnici: Torpedo, Šokadija iz Starih Mikanovaca, dvije utakmice protiv Omladinaca iz Josipovca, Đakovo Croatia, Tomislav iz Donjih Andrijevaca. „Generalku“ će nogometaši Mladosti tradicionalno odraditi protiv prijateljskoga kluba Svačića iz Starog Slatinika.

Sve igrače i stručni stožer u ime kluba pozdravili su predsjednik kluba Zdravko Ivić i tajnik Ilija Barišić. Od prvotnoga cilja – plasmana među pet vodećih momčadi, satnički trener ne odustaje. U svojoj izjavi istaknuo je: „Iako nam je nedostajalo nekoliko standardnih igrača, danas smo počeli  s pripremama za proljetni dio prvenstva. Igračima sam naglasio  da je najvažniji kriterij za igranje redovitost na treninzima i to je ono osnovno što očekujem od njih. Osnovni cilj je dobro se pripremiti kako bismo mogli prezentirati napadački nogomet. Očekuje nas 17 zahtjevnih prvenstvenih utakmica i barem dvije kup utakmice. Cilj je jasan: biti u vrhu i svaku utakmicu ići na pobjedu, zaključio je satnički trener.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here