Darko Zovko prvak Regije Istok, Igor Jukić u “zlatnoj sredini”!

0
977

POJEDINAČNO PRVENSTVO REGIJE ISTOK U KUGLANJU

U subotu i nedjelju 8. i 9. siječnja u Donjem Miholjcu i Đurđenovcu završeno je Pojedinačno prvenstvo Regije Istok u kuglanju. Nakon dva nastupa najviše uspjeha imao je Darko Zovko, član KK Naše nade iz Požege sa srušenih 1315 čunjeva. U prvom nastupu Zovko je srušio 625, a u drugom fenomenalnih 690 čunjeva što mu je donijelo uvjerljivu pobjedu. Drugo mjesto zauzeo je Igor Šerkezi iz Đurđenovca s ukupnih 1274 srušena čunja (u prvom nastupu 644, drugom 630). Na trećem mjestu natjecanje je završio Mario Liović (Osijek) s 1266 (prvi nastup 636, drugi 630).

Đakovačko kuglanje na ovom je natjecanju predstavljao Igor Jukić, kapetan Fortune koji je u nastupu n Prvenstvu županije stekao pravo nastupa na Regiji Istok. Đakovački je kuglač zauzeo ukupno 16. mjesto s 1148 čunjeva. U Donjem Miholjcu Jukić je srušio 566, a u Đurđenovcu 582 čunja.

Osim vodeće trojice, pravo nastupa na završnoj pojedinačnoj smotri na Regiji Istok ostvarili su: Vlado Knežević, Zvonko Gnezda, Mario Mušanić, Igor Koričić i Davor Rončević.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here