Novi (stari) predsjednik Mato Veselinović!

0
1187

IZBORNA GODIŠNJA SKUPŠTINA NOGOMETNOG SREDIŠTA ĐAKOVO

Tekst: Željko Kovač

U Đakovu je, 8. prosinca, održana redovna izborna Skupština Nogometnog središta  Đakovo u kojem djeluje 33 nogometna kluba i dvije strukovne organizacije: trenerska i sudačka. Za predsjednika ponovno je izabran Mato Veselinović, za dopredsjednike Jozo Bešlić i Ivan Mikulić, a Izvršni odbor još čine: Goran Pataki, Stjepan Ljubej, Marijan Marinović, Branko Matković, Manuel Getoš, Krešimir Rašić, Mato Katalenić i Goran Đurasović.

Novoizabrani predsjednik zahvalio se svima koji su mu iskazali podršku za novu kandidaturu kao i na svemu dosad učinjenom te je rekao:

– Zahvaljujem gradu Đakovu, s kojim već tradicionalno imamo izuzetno dobru suradnju,  zahvaljujem i Županijskome nogometnom savezu u Osijeku; predsjedniku Anti Vučemiloviću koji nam je na raspolaganju i ima puno razumijevanja. Glavni cilj u narednom periodu bit će podizanje rada mlađih uzrasnih kategorija na višu razinu. Prvenstveno mislim na stvaranje boljih uvjeta za rad, zaključio je Veselinović.

Na kraju se skupštinarima obratio i Ante Vučemilović koji je  između ostalog rekao:

– Novoizabranima čestitam, a posebno Vama koji radite u klubovima jer dok ima ljudi u klubovima,  isti  će i funkcionirati.  Pojasnio je i novi sustav natjecanja koji  će krenuti od jeseni 2022.  godine. Ono što je zanimljivo za vaše  trećeligaške momčadi Đakovo Croatiju i Zrinski iz Jurjevca, ako  plasmanom izbore nastup  u  jedinstvenoj  Trećoj  hrvatskoj ligi, troškove prijevoza i službenih osoba  financirat će HNS.

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here