Sonja Sabo treća, Sara Zrinušić prva u kategoriji do 14 godina!

0
1124

HUMANITARNA UTRKA „TREĆI OSIJEK TRČI“

U nedjelju 5. prosinca u Osijeku je, u organizaciji Atletskoga kluba „Slavonija-Žito“ održana Humanitarna utrka 3. OSIJEK TRČI – I ti to možeš, daruj svoje kilometre. U utrci je nastupilo 199 prijavljenih natjecatelja i natjecateljica koji su trčali na dionici od pet kilometara.

U muškoj konkurenciji ukupno prvo mjesto pripalo je Danielu Beckeiju (Ultran Zenta) koji je zadanu dionicu istrčao za 17 minuta i jednu sekundi. Drugo mjesto osvojio je Zen Stanković (Žučini Labudovi) s vremenom 19 minuta i devet sekundi, a trećeplasirani je Filip Micić s vremenom 20.32.

U ženskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je Doroteja Santi (AK Slatina) s vremenom 20 minuta i 34 sekunde. Druga je u cilj stigla Paola Rešetar (MK Hrvatski sokol) istrčavši dionicu samo dvije sekunde sporije od pobjednice. Trećeplasirana je Đakovčana Sonja Sabo koja je za pobjednicom zaostala samo šest sekundi (20.40).

Mlada atletičarka AK SLA Ante Perić Sara Zrinušić u cilj je stigla peta. Njeno vrijeme je 21 minuta i 48 sekundi. S obzirom da je organizator natjecanja dijelio i nagrade po dobnim skupinama, mladoj đakovačkoga atletičarski pripalo je prvo mjesto u konkurenciji djevojčica do 14 godina. Trener đakovačke atletičarke je Zvonko Karoli.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here