Luki Matijaševiću i Karlu Kedvešu zlatne medalje, Sandru Nikoliću srebro!

0
1070

MEĐUNARODNI KICKBOXING TURNIR „KUTINA OPEN 2021.“

Kickboxing klub Kutina po 22. puta organizirao je međunarodni turnir „Kutina Open 2021.“ Na turniru je nastupilo 204 natjecatelja iz 37 klubova te tri države: Mađarske, Slovenije i Hrvatske. Na turniru su nastupila i četiri člana Kickboxing kluba „Blitz“ iz Đakova: Luka Matijašević, Karlo Kedveš, Sandro Nikolić i Matej Vuković.

U kategoriji kick light Luka Matijašević osvojio je prvo mjesto. Za to su mu bile potrebne dvije borbe. U prvoj je bio bolji od Dine Bogdanovića, člana Kickboxing kluba Mawashi, rezultatom 3:0 da bi u finalu đakovački borac s 2:1 slavio protiv Ante Uremovića (Armus).

Karlo Kedveš, u kategoriji starijih kadeta kick light preko 69 kilograma također se okitio zlatnom medaljom. U polufinalnom meču Kedveš je bio bolji (3:0) od Nevija Adilija (Pit bull Split) da bi u finalu svladao Ivana Čubića, također člana splitskoga kluba, rezultatom 2:1.

U juniorskoj konkurenciji Đakovčanin Sandro Nikolić nastupio je  kategoriji do 94 kilograma. U prvoj borbi đakovački borac bio je bolji od Ive Vuletića (Sveti Jure Gata) rezultatom 2:1 da bi u finalu izgubio od Fabijana Špiranovića (Jastreb) rezultatom 3:0.

Četvrti đakovački borac Matej Vuković nastupio je u juniorskoj kategoriji do 63 kilograma. U prvom je meču upisao poraz od Tea Račana (Kobra Bjelovar) rezultatom 3:0. Račan je na kraju bio i pobjednik u svojoj kategoriji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here