Kad se “stari panjevi” zapale…

0
1771

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

VILJEVO – OMLADINAC (J) 2:4 (1:3)

Viljevo. Igralište: Viljevo. Sudac: Marin Vidačić (Osijek). Pomoćnici: Matej Lončar i Domagoj Vuletić (Osijek). Strijelci: 0:1 Zlatko Kvasnovski (10.), 0:2 Zlatko Kvasnovski (24.), 0:3 Kukučka (29.), 1:3 Šmaguc (44.), 2:3 Blažević (63.), 2:4 Kukučka (90.).

VILJEVO: Šerić, Senković, Kodrić, Blažević, Pandurić, Lukić, Vicić, Sklizović (46. Kopić), Poljak, Šmaguc, Vincetić.

OMLADINAC: Brandis, Živković (90. Pastva), Goran Kristek, Šlegl, Josip Hulak (79. Kocur), Kerovec (90. Štefančić), Zlatko Kvasnovski (75. Dorijan Hulak), Brkić, Kanisek, Kukučka, Domagoj Hulak (83. Denis Kristek). Trener: Igor Smoljo.

Ono što smo najavljivali, to su nogometaši Omladinca i učinili. Na neugodnom gostovanju u Viljevu osvojili su sva tri boda i tako vratili dobro raspoloženje. A kada su „stari panjevi“ (čitaj: Zlatko Kvasnovski i Janik Kukučka) uzeli stvar u svoje ruke, sve je bilo jasno.

Već u desetoj minuti Zlatko Kvasnovski postigao je vodeći pogodak za goste, da bi u 24. svojim drugim pogotkom nagovijestio josipovačko slavlje. Domaćini se nisu oporavili, a uslijedio je novi šok. Ovaj puta Janik Kukučka zabija za 3:0. Hladna jesenska kiša malo je razdrmala domaćine koji u 44. postižu prvi pogodak i tako ostavljaju tračak nade da mogu izbjeći domaći poraz. Strijelac za 1:3 bio je Šmaguc. Bilo je ovo najbolje poluvrijeme Josipovčana u ovogodišnjem prvenstvu.

Kako se očekivalo Viljevčani su krenuli na sve ili ništa i to im je donijelo drugi pogodak. U 63. minuti Blažević postiže drugi domaći zgoditak za povratak „među žive“. Do kraja susreta Josipovčani su živjeli plesali na tankoj žici, ali da izbjegnu sve nedoumice pobrinuo se Janik Kukučka. U 90. minuti sijevnula je josipovačka kontra koju Janik pretvara u konačnih 4:2.

S ova tri boda Omladinac se polako penje prema sredini tablice, trenutno je jedanaesti s devet bodova. U sljedećem devetom kolu Josipovčani dočekuju momčad Motičine. Evo prilike za nova tri boda.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here