NK Široki Brijeg gostuje u Drenju!

0
2240

BiH PREMIJERLIGAŠ GOSTUJU U DRENJU

U subotu 9. listopada u Drenju će se odigrati prijateljska – revijalna utakmica između domaćega Zrinskoga i NK Široki Brijeg, trenutno deveta momčad Premijer lige Bosne i Hercegovine. Utakmica će se igrati u 16:00 sati na Igralištu Drenje.

Inicijator ove utakmice je obitelj Ikić čiji sin Ivan igra u BiH premijerligašu. Naime, momčad Širokoga Brijega u dan ranije (petak, 8. rujna i nedjelja 10. rujna) nastupa na 8. Memorijalnom turniru „Blago Zadro“ u Vukovaru (igraju protiv vinkovačke Cibalije) tako da će u subotu gostovati u Drenju.

Ivan Ikić uspješno brani boje Širokoga Brijega. Rođen je 13. rujna 1999. godine. Karijeru je počeo i pionirima NK Zrinski Drenje, a potom odlazi u Đakovo Croatiju. Potom ga put odvodi u NK Osijek  gdje provodi nekoliko godina nastupajući za Osijek II. U Osijeku je upisao i jedan prvoligaški nastup u seniorskoj konkurenciji (protiv NK Split). Iz Osijeka odlazi na posudbu u NK Lučko i NK Međimurje. Od prošle godine odlazi u NK Široki Brijeg gdje i danas uspješno nastupa.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here