Pripreme se bliže kraju…

0
1740

PRIPREMNE UTAKMICE ODIGRANE SU DILJEM ĐAKOVŠTINE

O pripremama đakovačkoga i jurjevskoga trećeligaša te članovima Prve županijske nogometne lige (Mladost ĐS, Torpedo, Slavonija P i Ratar) pisali smo posebno. Ovaj vikend za njih je značio i završetak pripremnoga ciklusa u kojemu je zadovoljstvo tim veće jer se svi klubovi nalaze u gornjem dijelu tablice.

Županijski drugoligaši s prvenstvom kreću tjedan dana kasnije tako da će njihove pripreme potrajati još dva tjedna. Ovdje donosimo kratak pregled odigranih utakmica tijekom subote i nedjelje.

ŠOKADIJA (STRIZIVOJNA) – ŠOKADIJA (ST. MIKANOVCI)2:1

U sudaru dviju Šokadija više umijeća imali su Strizivojnci. Raspoloženi Ilija Degmečić bio je dvostruki strijelac: prvi gol postigao je u 43.,a drugi u 73. minuti.

 

OMLADINAC (ĐS) – POLET 0:2

Semeljčani su na gostovanju u Đakovačkim Selcima ostvarili pobjedu. Najveći „krivac“ za to je dvostruki strijelac Mario Vuksanović.

JEDINSTVO (FORKUŠEVCI) –  KEŠINCI 2:1

Jesenski viceprvak Druge županijske nogometne lige Jedinstvo teže je od očekivanoga došlo do pobjede protiv trećeligaša iz Kešinaca. Strijelci za Forkuševčane bili su Silvio Vočanec i Ante Paradžik.

SLOGA – MURSA 1:4         

Nogometaši Sloge u subotu su na svom terenu doživjeli poraz od osječke Murse. Gosti su golovima Šoba, Dine Dragičevića i dvostrukoga strijelca Jasmina Lujića došli do visoke i zaslužene pobjede.

SLOGA – ŠUBIĆ (VUKA) 3:2

Nakon poraza od Murse Korićani su u nedjelju slavili protiv Šubića iz Vuke s konačnih 3:2.

LIV (VLADISLAVCI) – BUDUĆNOST (GORJANI) 6:2

Gorjanci su na gostovanju u Vladislavcima doživjeli poraz. Poznato je da se Gorjanci nalaze u teškoj poziciji i da će proljeće provesti u grčevitoj borbi za opstanak.

MLADOST (I) – VUČEVCI 5:0 (1:0)

Nogometaši Mladosti i Vučevaca odigrali su pripremnu utakmicu. Razvoj događa u prvom poluvremenu nije sugerirao visoku pobjedu domaćina jer je nakon prvih 45 minuta rezultat bio samo 1:0. Strijelac vodećega gola za Mladost bio je u 25. minuti Robert Drobina.

Međutim, u nastavku susreta, na terenu je postojala samo jedna momčad – ona ivanovačka. Mladost je postigla još četiri pogotka za uvjerljivu pobjedu. Strijelci su redom bili: Nikola Lulić u 55., Josip Lulić u 65., ponovo Nikola Lulić u 80. i u sudačkoj nadoknadi Josip Kiš.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here