Miji Rajčić zlato i bronca, Eli Đelatović zlato!

0
1393

FINALE ERSTE PLAVE LIGE

Već tradicionalno đakovačke atletičarke i atletičari na završnoj smotri Erste Plave lige koja je namijenjena učenicama i učenicima osnovnih škola koji ostvaruju odlične rezultate. Tako je bilo i ovoga ponedjeljka 13. rujna na Stadionu Svetice u Zagrebu gdje su se natjecali svi oni koji su kroz kvalifikacije ostvarili pravo na finale. A to pravo izborilo je šestero Đakovčana, članova Atletskoga kluba „SLA Ante Perić“ (Mia Rajčić, Ela Đelatović, Antonio Đikić, Luka Lovrić, Petra Lovrić i Eva Mari Labak).

Najuspješnija đakovačka atletičarka bila je Mia Rajčić koja se okitila s dvije medalje. U utrci na 60 metara osvojila je prvo mjesto s rezultatom 9.14, a na 300 metara pripalo joj je treće mjesto. Njeno vrijeme bilo je 51.98.

Prvim mjestom okitila se i Ela Đelatović u utri na 600 metara. Za zlatnu medalju bio joj je dovoljan rezultat 1:43.76.

Odlično peto mjesto osvojio je Antonio Đikić u utrci na 60 metara s vremenom 8.48. U ženskoj konkurenciji, u istoj disciplini, Petra Lovrić zauzela je deveto mjesto s vremenom 9.82. Osim toga ona je nastupila i u trci na 300 metara gdje je zauzela osmo mjesto (53.22).

U vortexu je Luka Lovrić osvojio je također odlično peto mjesto s dužinom 34,48 metara.

Eva Mari Labak tračala je na 600 metara. S vremenom 1:54.39 osvojila je deveto mjesto.

Trener đakovačkih atletičarski i atletičara je Zvonko Karoli.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here