Domagoj Vragolović podnio ostavku!

0
1864

NAKON ČETIRI KOLA OMLADINAC PROMIJENIO TRENERA

Tek su četiri odigrana kola u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi, a Nogometni klub Omladinac iz Josipovca ostao je bez trenera. Nakon subotnjega poraza u Donjem Miholjcu trener Domagoj Vragolović podnio je ostavku. Josipovčani su na početku prvenstva zacrtali plasman u gornjem dijelu tablice, međutim, nakon četiri kola imaju samo dva boda osvojena protiv susjednih klubova (domaći remiji protiv Ratara i Torpeda). Kratkom izjavom obratio nam se dojučerašnji trener Domagoj Vragolović koju prenosimo u cijelosti:

„Uslijed loših rezultata, a i narušene atmosfere u ekipi odlučio sam dati ostavku. Uvijek je lakše promijeniti trenera, nego 18 igrača. Osjećam se odgovornim, ali definitivno nisam jedini krivac za ovakvu situaciju. Nadam se da će ovaj moj potez pomoći da igrači skupe glave i već u sljedećoj utakmici pobijede. S velikom većinom igrača sam imao korektan odnos i sigurno da sam u Josipovcu stekao brojne nove prijatelje. Upravi kluba na čelu s predsjednikom Krhom se zahvaljujem na suradnji koja je bila izuzetno kvalitetna. Hvala i Igoru Smolji koji osim što vodi omladinski pogon i meni je bio od velike pomoći.  Omladinac je dobro organiziran klub i sigurno će ubrzo pronaći uspješno rješenje za trenersku poziciju. Od danas sam navijač Omladinca i želim im da što prije ostvare rezultate kakve i zaslužuju.“

Uprava kluba brzo je pronašla novoga trenera. Umjesto Vragolovića trener seniorske momčadi postao je Igor Smoljo, trener u omladinskom pogonu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here