Torpedo rutinski preko Drenja do polufinala!

0
1892

KUP NOGOMETNOGA SREDIŠTA ĐAKOVO

ČETVRTFINALE

ZRINSKI (D) – TORPEDO 0:6 (0:2)

Drenje – Igralište Drenje. Gledatelja: 100. Sudac: Krešimir Marković (Đakovo). Pomoćnici: Zoran Vlaisavljević (Đakovo) i Elko Crn (Đakovački Selci). Strijelci: 0:1 Liović (26.), 0:2 Čuić (31.), 0:3 Bede (57.), 0:4 Butor (66.), 0:5 Antinac (85.), 0:6 Antinac (90.).

ZRINSKI (D): VIjačkić (84. Kozjak), Kajtar (46. Žitnjak), Perović, Stošić, Žemberi, Budžaki, Hrvoje Petrović (56. Dominik Ikić), Kedveš, Domagoj Petrović, Mudrinić, Majačić.

TORPEDO: Gansberger, Beljan, Kopecki, Perković, Čuić (53. Bede), Radoš, Branimir Ivanda (68. Filip Cicvarić), Liović (53. Babić), Mislav Ivanda, Marin Cicvarić (53. Antinac), Lulić (60. Butor).. Trener: Mario Barišić.

Nogometaši Torpeda objektivno imali su najlakši zadatak u četvrtfinalu Kupa Nogometnog središta Đakovo jer su za protivnika imali nogometaše Zrinskoga iz Drenja, člana Lige Nogometnog središta Đakovo.

Domaćini su se dobro držali u prvoj polovici prvoga poluvremena kada su uspjeli sačuvati svoju mrežu.

U 26. minuti Alen Liović zabio je prvi pogodak čime je nagovijestio visoku kuševačku pobjedu. Pet minuta kasnije u strijelce se upisao Josip Čuić, a to je bio i rezultat prvoga poluvremena.

Treba pohvaliti domaćine koji su se srčano borili za što bolji rezultat, a 0:2 za njih je bilo upravo to.

U nastavku susreta do izražaja je došla kvaliteta i fizička priprema. Trener Barišić napravio je nekoliko izmjena koje su donijele živost i na kraju golove. Do kraja utakmice dva se puta u listu strijelaca upisao Luka Bede, novi igrač u kuševačkim redovima. Mladi Ivano Butor u igru je ušao u 60. minuti, a samo šest minuta kasnije upisao se u listu strijelaca. U završnici utakmice odnosno u posljednjih pet minuta dva se puta u listu strijelaca upisao Josip Antinac.

Svakako da je najzadovoljniji kuševački golman Ivan Gansberger koji je svih 90 minuta sačuvao svoju mrežu netaknutom, a, osim toga, u Drenju je proslavio i rođendan. Naravno, uz čestitke suigrača.

Siguran i uvjerljiva i očekivana pobjeda Torpeda koji je ovu utakmicu iskoristio i kao pripremu za nedjeljni derbi protiv Ratara.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here