Sve viđeno u prvom poluvremenu!

0
1067

KUŠEVČANI I ĐAKOVAČNI ODIGRALI JOŠ JEDNU U NIZU PRIPREMNIH UTAKMICA

TORPEDO – ĐAKOVO CROATIA  1:1 (1:1)

Kuševac – Igralište Lipa. Gledatelja: 100. Sudac: Zdenko Lovrić (Đakovo). Pomoćnici: Goran Pataki (Đakovo i Ivan Lulić (Đakovo). Strijelci: 0:1 Pongračić (35.), 1:1 Cicvarić (45. – 11 m).

TORPEDO: Vuksanović, Antinac, Bošković, Delić, Josip Čuić, Bračko (78. Domagoj Kušević), Mislav Ivanda (53. Zeko), Beljan, Nikolić-Kovačić, Radoš (60. Fogadić), Cicvarić (73. Andrić). Trener: Stjepan Jukić.

ĐAKOVO CROATIA: Jukić, Galičić (67. Stipanović), Petričević (64. Bionda), Bošković (34.Damjanović), Kolak, Hlišć (63. Rajčević), Gregačević, Pongračić (78. Efremovski), Burazin (53. Barukčić), Jakić, Lulić. Trener: Josip Milardović.

Jednu od posljednjih provjera pred početak prvenstva imali su nogometašu Torpeda i Đakovo Croatije. Kuševčani su u utakmicu ušli znatno oslabljeni, bez četvorice standardnih igrača: Vinkovića, Branimira Ivande, Josipa Milardovića, Mile Blaževića).

Nakon početnoga ispitivanja, prvu priliku da povedu imali su Đakovčani. U 30. minuti Marko Delić povlačio je za dres Pongračića, a sudac Lovrić pokazao je na bijelu točku. Već tradicionalno najstrože kazne izvodiSvw kapetan Tomas Grgačević, a kuševački vratar Vuksanović moći će se hvaliti da je jedan od rijetkih koji je uspio đakovačkom nogometašu obraniti jedanaesterac. Ipak, samo pet minuta kasnije, Đakovčani su došli do vodstva, a strijelac je bio Mihael Pongračić. Taj gol probudio je domaćine koji su ozbiljnije krenuli prema Jukićevom golu. U đakovačkom kaznenom prostoru Luka Kolak srušio je Stjepana Nikolića Kovačića, a sucu Lovriću nije preostalo ništa drugo nego pokazati na bijelu točku. Siguran realizator za Torpedo bio je Marin Cicvarić. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

U nastavku susreta, ritam igre je znatno opao tako da nismo vidjeli niti jednu ozbiljniju priliku. Tek u završnici susreta Đakovčani su u napad krenuli preko desne strane, a iskosa prema Vuksanoviću pucao je Stipanović, ali u lopta je završila u vanjskom dijelu mreže.

ž

 

Pred Kuševčanima je još utakmica protiv Posavine iz Velike Kopanice dok će kombinirana momčad Đakovo Croatije sutra odigrati utakmicu (u Semeljcima) protiv Omladinca iz Josipovca.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here