Trnavčani nakon dvije godine nanijeli prvi poraz Kešincima!

0
1849

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

DINAMO (TR) – KEŠINCI 2:1 (1:1)

Trnava. Igralište: Trnava. Sudac: Hrvoje Orešković (Đakovo). Pomoćnici: Elko Crn (Đakovački Selci) i Valentino Barišić (Đakovo). Strijelci: 0:1 Ravnjak (16.), 1:1 Čmelješević (22.), 2:1 Čečura (72.).

DINAMO: Kovačić, Nikolić (90. Ivaković), Francem, Bartoš, Čmelješević, Svilanović, Vuković, Čečura, Benić (87. Bikić), Holbik (69. Kreković), Katalenić.

KEŠINCI: Šajkunić, Peler (89. Adrić), Ivan Juroš, Krešimir Juroš, Žeravica, Mijačević, Čaleta (62. Vidaković), Miličić (80. Tomislav Juroš), Vojnović (62. Doko), Tadić (46. Katilović), Ravnjak. Trener: Toni Žeravica.

Nogometaši Dinama dugo će pamtiti ovu utakmicu jer će se moći pohvaliti da su svoga protivnika svladali nakon više od dvije godine. Naime, Kešinčani su u prošlom prvenstvu nastupili u Ligi Nogometnog središta Đakovo gdje su ostvarili svih 22 pobjeda, a u prvom su kolu bili bolji od Vinogradara. Dakle, ovo je prvi poraz Kešinaca u ovoj i 2020. godini.

A nije to bilo lagano ostvariti jer su gosti golom Ravnjaka došli u vodstvo. Bilo je to u 16. minuti utakmice. Ipak, domaćini su se brzo oporavili od gostujućega vodstva i u 22. minuti vratili su stvari na početak. Strijelac za 1:1 bio je Čmelješević. To je bio ujedno i rezultat prvoga poluvremena.

U nastavku utakmice domaćini su imali više od igre, veći posjed lopte, a gosti su odlično zatvorili prilaze svome golu. Ipak, u 72. minuti domaćini golom Čečure dolaze do minimalnoga vodstva. Na kraju, to je bilo dovoljno za prva tri trnavačka boda.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here