Omladinac u potpunosti nadigrao Budrovčane!

0
2095

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMENTA LIGA

  1. KOLO

OMLADINAC (ĐS) – SLAVONIJA (B) 2:0 (1:0)

Đakovački Selci. Igralište: Đakovački Selci. Sudac: Dino Škalić (Đakovo). Pomoćnici: Josip Kedveš i Antun Taranić (Đakovo). Strijelci: 1:0 Marin Vardić (3.), 2:0 Škalec (72.).

OMLADINAC: Zlatunić, Denić, Kričančić, Bjelobrk, Vrtarić, Škalec (90. Ivić), Genda, Sekić (88. Jakab), Marin Vardić (70. Borna Vardić), Mikloš, Aščić.

SLAVONIJA: Štangl, Čaić, Verhas, Antunović, Karlo Sito, Tilli, Novaković, Adam Sito, Jakov Sito, Kolić, Zetović (70. Drenjančević). Trener: Nikola Salopek.

Različitih raspoloženja u današnju su utakmicu krenuli Selčani i Budrovčani. Omladinac je poražen u prvom kolu na domaćem terenu (Slavonija P 1:3), a Slavonija je na svom terenu bila bolja od Sloge iz Koritne (5:2).

Za Selčane bi bilo jako loše da upišu i drugi domaći poraz tako da su od prve minute krenuli otvoreno prema budrovačkom golu. Već u trećoj minuti domaćini su došli u vodstvo. Ubačenu loptu s desne strane na pet metara dočekao je Marin Vardić i glavom zatresao Štanglovu mrežu.

I nakon ranoga gola domaćini su imali više od igre i stalno su bili opasni po protivničku mrežu. Ipak, nije bilo stopostotnih prilika, ali evidentno je vidljivo da je Omladinac bio bolji. Na kraju prvoga poluvremena rezultat je ostao 1:0.

Početkom drugoga poluvremena gosti iz Budrovaca uspostavili su terensku ravnotežu pokušavajući doći do poravnanja rezultata. Međutim, Selčani su u 72. minuti postigli drugi pogodak čime su riješili pitanje pobjednika. Strijelac za 2:0 bio je Pavo Škalec.

Ovom pobjedom i Selčani i Budrovčani izjednačili su se po broju bodova, obje momčadi imaju po tri boda.

Prema viđenome, potpuno zaslužena pobjeda Omladinca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here