Habada i Nikolić razbili Šokadiju!

0
1914

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

ŠOKADIJA – DRAČICE 1:5 (1:1)

Strizivojna. Igralište: Strizivojna. Sudac: Dražen Matasović (Đakovo). Pomoćnici: Antun Mižurić (Stari Perkovci) i Vedran Krnić (Đakovo). Strijelci: 0:1 Kokalović (18.), 1:1 Matić (27.), 1:2 Habada (47.), 1:3 Habada (64.), 1:4 Nikolić (73.), 1:5 Nikolić (77.).

ŠOKADIJA: Lilić, Jakobović, Matić, Pačarić (76. Rendulić), Mašić (82. Jukić), Blažanović (82. Bilobrk), Djaković (81. Maršić), Ćosić, Damjanović (61. Andrijević), Božić, Blažević. Trener: Tomislav Lajtman.

DRAČICE: Čolić, Jurinić, Degmečić, Petar Andričić, Duvnjak, Đurđević (64. Udovčić), Lovrić, Habada, Marko Andričić (10. Tadić), Nikolić, Kokalović (56. Iletić). Trener: Šimo Živković.

Jako se trener Dračica bojao današnjega gostovanja u Strizivojni, jer i prošle godine Strizivojnci su odigrali 2:2 i tako poremetili ritam dračičke momčadi. Cijeli tjedan dračički trener pripremao je svoju momčad za tešku utakmicu. I očito da je to donijelo ploda.

Dračičani su bolje otvorili utakmicu i u 18. minuti došli do vodstva. Strijelac je bio Kokalović. Međutim, domaćini su se brzo oporavili od šoka i u 27. minuti došli su do izjednačenja. Strijelac za 1:1 bio je Ivan Matić. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

Početkom drugoga poluvremena dvojica su igrača obilježila pobjedu Dračica. U 47. minuti Ante Habada dovodi Dračice u vodstvo 2:1 da bi u 64. svojim drugim pogotkom momčad doveo do vrata raja. Nakon njega, na scenu je stupio Zvonimir Nikolić koji je također dva puta zatresao Lilićevu mrežu.

U 73. postigao je pogodak za 4:1 da bi samo četiri minute kasnije svojim drugim pogotkom postigao konačan rezultat susreta. Nogometaši Šokadije mogli su u 81. minuti smanjiti rezultat, ali golman Dračica Mario Čolić obranio je kazneni udarac.

U posljednjim minutama susreta bivši igrač Šokadije, a sada Dračica, Ilija Degmečić, morao je zbog ozljede napustiti igru.

 

Na kraju sigurna i uvjerljiva pobjeda igrača trenera Šime Živkovića koji je komentirao početak prvenstva:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here