Ravnjak presudio “vinogradarima”!

0
2291

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

KEŠINCI – VINOGRADAR 1:0 (0:0)

Kešinci. Igralište: Kešinci. Sudac: Filip Čota (Đakovo). Pomoćnici: Valentino Barišić (Đakovo) i Antun Mižurić (Stari Perkovci). Strijelci: 1:0 Boris Ravnjak (71.).

KEŠINCI: Šajkunić, Miličić (85. Tomislav Juroš), Ivan Juroš, Krešimir Juroš, Žeravica, Mijakić, Vojnović, Katilović, Šerbedžić (35. Mijačević), Boris Ravnjak (74. Adrić), Čaleta (65. Tadić). Trener: Toni Žeravica.

VINOGRADAR: Kovačević, Šakota (46. Hamzić), Josip Fehir, Grgačević, Brajković (64. Grgović), Dražen Fehir, Kerovec, Živković (46. Pražak), Kolarik (87. Getoš), Zdravko Fehir (62. Markulak), Lucijak.

Još uvijek se sjećamo impresivne nogometne serije u kojoj su Kešinčani osvojili sve 22 pobjede i postali prvaci Lige Nogometnog središta Đakovo. Time su potpuno zasluženo ušli u Drugu županijsku nogometnu ligu gdje su pobjedom protiv Vinogradara nastavili uspješan prvenstveni niz.

A nogometaši Vinogradara pojačali su svoje redove iskusnim Draženom Fehirom koji je odlučio trećeligaški nogomet zamijeniti malo manje zahtjevnim natjecanjem. Osim toga, Mandićevćani imaju i najboljega strijelca lige Josipa Fehira tako da je to bila garancija dobroga rezultata u Kešincima.

I u prvom poluvremenu sve je sugeriralo da će Vinogradar doći do dobroga rezultata odnosno tijekom prvih 45 minuta stvarali su dosta izglednih prilika, međutim, napadači u zelenom nisu bili raspoloženi, a kešinačka obrana na čelu s golmanom Šajkunićem bila je na visini zadatka.

U nastavku utakmice polako se u zelene redove uvlačila nervoza, sve je manje bilo smislenih akcija, a sve više traženja alibija. Domaćini su se postupno oslobodili gostujućega pritiska i počeli su sve opasnije prijetiti golmanu Kovačeviću.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 71. minuti kada je Boris Ravnjak postigao vodeći pogodak za Kešince. Gosti su do kraja utakmice pokušavali spasiti što se spasiti da, međutim, borbeni Kešinačni uspjeli su sačuvati svoju mrežu. I tako napravili prvo iznenađenje u natjecanju Druge županijske nogometne lige.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here