Podjela bodova – najrealniji ishod susjedskoga derbija

0
1782

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

OMLADINAC (J) – RATAR 0:0

Josipovac. Igralište: Josipovac. Sudac: Danijel Samardžija (Šećerana). Pomoćnici: Dalibor Jeftić (Mece) i Zvonimir Mazur (Bilje).

OMLADINAC: Brandis, Enis Brkić (83. Kanisek), Denis Kristek (68. Vavra), Goran Kristek, Josip Hulak, Kerovec, Pastva, Kvasnovski, Dorijan Hulak, Kukučka (50. Denis Brkić), Domagoj Hulak. Trener: Domagoj Vragolović.

RATAR: Barić, Antunović, Djaković, Šimić (70. Petrić), Sikora (70. Praiz), Damjanović, Mišević, Češnik, Peradinović, Horvat, Vrtarić. Trener: Tihomir Češnik.

Prvo kolo prvenstva donijelo je derbi momčadi iz Nogometnoga središta Đakovo: Omladinac s jedne strane, a Ratar s druge. Međutim, utakmica je bila bez previše izglednijih prilika te završila realnom podjelom bodova.

                    Prvi prvenstveni bod Ratara pod vodstvom trenera Tihimira Češnika

U prvom poluvremenu nešto veći posjed lopte imao je Omladinac, ali bez pravih prilika za pogodak. Domaći su napadi završavali zaleđem, udarcima u blok ili centaršutevima koje je Ratareva obrana uspješno rješavala. Dvije izglednije prilike za vodstvo imao je Ratar: slobodan udarac s 25 metara iz kojega je Horvat pogodio vratnicu i prodor Miševića koji je pucao, ali lopta odlazi pored gola.

 

U drugome dijelu prikazana je slična igra. Najbolju priliku za pogodak i sva tri boda imao je Omladinac kada je Kvasnovski glavom pucao, ali malo preko grede. Na kraju utakmice, podjela bodova čini se kao najrealnija.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here