Old Cambio pobjednik, Elektro Alen drugi, DDB treći!

0
1354

SENIORSKIM TURNIROM ZAVRŠEN „STREETBASKETT ĐAKOVO 33 2021.“

Košarakaškom klubu čista petica za organizaciju turniru ulične košarke pod nazivom „Streetbaskeet Đakovo 3X3 2021.“ koji je u subotu (21. kolovoza) u večernjim satima završio nastupom seniorskih momčadi. Strossmayerov trg bio je prepun publike i to one koja nije košarkaška nego ljudi kojima se očito svidjela ideja, nešto novo što su ponudili đakovački košarkaši koji su doista uložili ogroman trud. Ali, koji se isplatio jer su pokazali vrhunsku organizaciju i zanimljiv događaj koji je privukao veliki broj gledatelja pa čak i onih kojima sport i košarka nisu omiljeni izbori.

A u seniorskom turniru vidjeli smo deset momčadi koje su bile podijeljene u dvije skupine: „A“ Črnasi, Dob, Dvojni dobček, Tranzistor, BakstBratlije, a skupinu „B“ činili su: Old Cambio, Elektro Alen, Plameco Đakovo, Laganica, KK Borovo.

Nakon razigravanja po skupinama dobili smo polufinaliste. Prvi polufinalni par ponudio nam je susret Elektro Alena u Črnkasa. „Električari“ su bili bolji rezultatom 21:16. U drugom polufinalu zagrebačka momčad Old Cambio bila je bolja od đakovačko-brodske kombinacije DDB (Antun Hrkač, Marko Karlović i Kovačević) rezultatom 21:11.

                                 Pobjednici turnira – Old Cambio (Zagreb)

                                          Drugo mjesto – Elektro Alen

                                           Treće mjesto – DDB

U borbi za treće mjesto DDB bio je bolji od Črnkasa rezultatom 22:19 čime im je pripalo treće mjesto. U finalnom meču OLD Cambio bio je bolji od Elektro Alena rezultatom 22:16. Za pobjedničku momčad nastupili su: Dario Papak, Franko Dugandžić, Ivan Svoboda i Luka Babić.

Drugoplasirani Elektro Alen nastupio je u sastavu: Dušan Prica, Aleksandar Petrievski, Jovan Krpez i Nemanja Tomić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here