Domagoj Krizmanić i društvo misle ozbiljno!

0
2419

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

DRAČICE – DINAMO (Tr) 6:0 (3:0)

Đakovo. Igralište: Croatia. Sudac: Ivan Lulić (Đakovo). Pomoćnici: Mirko Drenjančević (Semeljci) i Valentino Barišić (Đakovo).  Strijelci: 1:0 Đurđević (11.), 2:0 Domagoj Krizmanić (26.), 3:0 Domagoj Krizmanić (30.), 4:0 Udovčić (60.), 5:0 Kušević (63.), 6:0 Marko Andričić (87.).

DRAČICE: Čolić, Tadić (46. Šarčević), Jurinić, Petar Andričić (46. Iletić), Lovrić, Đurđević (69. Tadić), Degmečić, Habada, Marko Andričić, Nikolić (56. Udovčić), Krizmanić (56. Kušević). Trener: Šimo Živković.

DINAMO: Kovačić, Nikolić (80. Ivaković), Francem, Bartoš, Kreković, Svilanović, Vuković, Čečura, Benić (28. Bikić), Holbik (75. Balabanić), Katalenić.

Rutinska pobjeda Dračica kojom su pokazali da će i ove godine biti glavni kandidati za osvajanje naslova prvaka. Od samoga početka Dračičani su dominirali i već u 11. minuti došli su u vodstvo. Ubačenu loptu iz kornera u trnavačkom kaznenom prostoru dočekao je Đurđević koji pogađa praznu mrežu.

Nakon maloga zatišja Domagoj Krizmanić u samo četiri minute postiže dva pogotka i tako usmjerava utakmicu na dračičku stranu. S desne strane Habada je proigrao Jurinića koji loptu prosljeđuje do Domagoja Krizmanića koji odbijanac ubacuje u mrežu. Sličan je bio i treći pogodak kojega Krizmanić postiže iz gužve u kaznenome prostoru. Tako su Dračičani komotno otišli na odmor.

Trener Živković izvršio je pet izmjena i s njima je pogodio. Marijan Udovčić u 60. minuti postiže četvrti pogodak za Dračice. Jurinić je ubacio loptu na rub kaznenoga prostora gdje se našao Udovčić koji pogađa mrežu golmana Kovačića.

I Domagoj Kušević ušao je u igru s klupe i upisao se u listu strijelaca za 5:0, a točku na „i“ stavio je kapetan Marko Andričić koji u 87. minuti po šesti puta trese Kovačićevu mrežu. Za uvjerljivu i više nego zasluženu pobjedu Dračica.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here