Mlađi pioniri u Livani izborili četvrtfinale!

0
881

MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR MLAĐIH PIONIRA „MILENKO JERKOVIĆ“ U LIVANI

Nogometni klub Tomislav iz Livane svake godine organizirana Memorijalni nogometni turnir „Milenko Jerković“ koji je ove godine okupio tridesetak momčadi mlađih kadeta (igrači rođeni 2010. i mlađi) iz Bosne i Hercegovine, Mađarske, Rumunjske, Crne Gore, Srbije i Hrvatske koji su bili raspoređeni u osam skupina po četiri momčadi.

Mladi đakovački nogometaši igrali su u skupini B zajedno s Olimpijom, Tempo Sportom i Lovćenom.

S dvije pobjede i jednim porazom Đakovčani su osvojili drugo mjesto čime su se plasirali u sutrašnji četvrtfinale gdje se igra na ispadanje. U sutrašnjem programu mlade nogometaši Đakovo Croatije očekuje susret s Međimurjem, utakmica se igra u 9:30.

U slučaju pobjedu Đakovčani nastavljaju natjecanje, a u slučaju poraza turnir za njih završava. Ali, veći plasman u četvrtfinale veliki je uspjeh što potvrđuju i treneri Josip Vranić i Goran Polgar.

PRVA UTAKMICA

ĐAKOVO CROATIA – TEMPO SPORT 2:1 (1:0)

Strijelci: Božić i Čosić.

ĐAKOVO CROATIA: Drmić, S. Ćurić, Radelić, Božić, Solin, Čosić, Lučić, Vrbešić. (Još su igrali: Šimundić, Grubeša, GaliĆ, Radičević, Vidaković, Nikolić Kovačić, J. Ćurić, Plavčić.

ĐAKOVO CROATIA – LOVČEN 2:3 (1:1)

Strijelci: Solin i Plavčić.

ĐAKOVO CROATIA: Drmić, S. Ćurić, Vrbešić, Šimundić, Božić, Solin, Čosić, Lučić. (Još su igrali: Radelić, Grubeša, Galić, Radičević, Vidaković, Nikolić Kovačić, J. Ćurić, Plavčić).

ĐAKOVO CROATIA – OLIMPIJA  1:0 (0:0)

Strijelac: Lučić.

ĐAKOVO CROATIA: Drmić, S. Ćurić, Vrbešić, Galić, Solin, Božić, Čosić, Lučić. (Još su igrali: Šimundić, Radelić, Grubeša, Radičević, Vidaković, Nikolić Kovačić, J. Ćurić, Plavčić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here