Hajduku i drugi memorijal, najbolji igrač Josip Fehir, strijelac Stjepan Đambić, golman Mario Ivić!

0
1476

ZAVRŠEN PRVI MEMORIJALNI TURNIR „JURE TOKIĆ“ U ŠIROKOM POLJU

Nakon dvodnevnoga nadmetanja četiriju momčadi jučer smo (15. kolovoza) doznali plasman sudionika prvoga Memorijalnoga turnira „Jure Tokić“ kojega je organizirao Nogometni klub Hajduk iz Širokoga Polja.

Kako tradicija nalaže na turniru su proglašeni i najbolji pojedinci. Za najboljega igrača izabran je Josip Fehir, napadač Vinogradara iz Mandićevca, najbolji strijelac s tri pogotka je Stjepan Đambić, a najbolji golman također dolazi iz Hajduka, a to je Mario Ivić. Njima su nagrade osigurali domaćini turnira.

                                   Najbolji pojedinci turnira u Širokom Polju

U finalnom susretu gosti iz Mandićevca dominirali su u prvih 15 minuta, međutim, nisu uspjeli svladati golmana Ivića. Nakon toga Hajduk preuzima terensku inicijativu i u 35. minuti dolazi u vodstvo. Nakon ubačaja iz kornera najviši u skoku bio je Marijan Žeravica koji glavom šalje loptu u nezaštićeni dio mreže. To je ujedno bio i rezultat prvoga poluvremena.

Odmah početkom nastavka domaćini su povećali svoje vodstvo. Prekršaj nad Stjepanom Đambićem u kaznenom prostoru Vinogradara sudac je označio najstrožom kaznom. Sam Đambić uzeo je loptu i prevario gostujućega golmana. I nakon toga, Širokopoljci su bili bolji što potvrđuje i treći pogodak. U 62. drugim pogotkom Stjepan Đambić osigurao je svojoj momčadi pobjedu, a sebi titulu najboljega strijelca turnira.

U završnici susreta „vinogradari su postigli počasni pogodak. Strijelac za konačnih 3:1 bio je Zdravko Fehir.

U utakmici za treće mjesto nogometaši Klasa iz Čepina s uvjerljivih 4:0 slavili su protiv Jedinstva iz Forkuševaca. Čepinčani su u svakom poluvremenu postigli po dva pogotka čime su dokazali svoju bolju igru tijekom cijeloga susreta.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here