Kvasnovski sredili Viškovčane!

0
1203

KUP NOGOMETNOG SREDIŠTA ĐAKOVO

OSMINA FINALA

RADNIČKI – OMLADINAC (J) 1:4 (1:2)

Viškovci – Igralište Viškovci. Sudac: Ivan Lulić (Đakovo), Pomoćnici: Željko Lipar (Đakovo) i Mirko Drenjančević (Semeljci). Strijelci: 0:1 Kukučka (2.), 1:1 Stjepan Erceg (9.), 1:2 Zlatko Kvasnovski (28.), 1:3 Zlatko Kvasnovski (75.), 1:4 Lovro Kvasnovski (77.).

RADNIČKI: Danijel Drenjančević, Luka Drenjančević, Kovač (25. Martinović; 52. Sabadi), Marko Mijakić, Zorić, Stjepan Erceg, Marko Erceg (68. Krištić), Pilipović, Gusić, Peša, Perić.

OMLADINAC (J): Brandis, Kristek (60. Denis Brkić), Enis Brkić, Josip Hulak (68-Lovro Kvasnovski), Kerovec, Kukučka, Štefančić, Zlatko Kvasnovski (77. Dani Smolka), Dorijan Hulak (19. Pastva), Vavra, Domagoj Hulak (59. Kanisek). Trener: Domagoj Vragolović.

Nogometaši Radničkoga vjerovali su da mogu iznenaditi županijskoga prvoligaša iz Josipovca, međutim, na kraju utakmice radovali su se igrači trenera Domagoja Vragolovića kojega lijepe uspomene vežu i za Viškovce jer je u Radničkome započeo svoj trenerski staž.

I jednoj i drugoj momčadi treba odati priznanje jer su odigrali vrlo dobru utakmicu po jako teškom terenu i uz veliku vrućinu. Na samom otvaranju utakmice gosti iz Josipovca došli su u vodstvo. Štefančić je pucao s 18 metara, golman Danijel Drenjančević odbio je loptu do Janika Kukučke koji ju posprema u mrežu. Viškovčani su odgovorili u devetoj minuti. Marko Peša ubacio je loptu iz kornera, najviši u skoku bio je Stjepan Erceg koji glavom pogađa Brandisovu mrežu.

Omladinac dominira terenom, napada na domaći gol, a odličnim obranama istaknuo se golman Danijel Drenjančević koji zaustavlja udarce Šefančića, Pasve i Kukučke. i Kerovca, a pored gola pucali su Kvasnovski, Štefančić i Kerovec. Dominaciju su gosti pretvorili u vodstvo u 28. minuti kada je Štefančić ubacio loptu u kazneni prostor, a Zlatko Kvasnovski glavom pogađa viškovačku mrežu. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

U drugom poluvremenu nastavljena je dominacija Omladinca, ali Radnički je odlično poslagao svoju obranu. Ipak, u 75. minuti Lovro Kvasnovski probija desni bok, ubacuje loptu u kazneni prostor, a glavom Zlatko Kvasnovski postiže svoj drugi pogodak. Samo dvije minute kasnije Kerovec pravovremeno proigrava Lovru Kvasnovskoga koji sam izlazi pred Drenjančevića i mirno šalje loptu pored njega. Za konačnih i zasluženih 4:1.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here