Mladost u nastavku slomila Šokadiju!

0
1048

MLADOST UGOSTILA ŠOKADIJU IZ STARIH MIKANOVACA

MLADOST (ĐS) – ŠOKADIJA (SM) 5:1 (1:0)

Nogomtaši Mladosti prema zacrtanom planu nastavljaju pripreme za početak nove sezone u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Osijek – Vinkovci. U četvrtak 5. kolovoza u Satnici su gostovali nogometaši Šokadije iz Starih MIkanovaca, momčadi koja je ušla u Prvu županijsku nogometnu ligu Vukovarsko-srijemsku. Osim toga, Šokadiju kao trener vodi Đakovčanin Branko Nikolić Kanco, a iz Torpeda u njihove redove otišao je i Mario Rajčević.

U prvom poluvremenu, nakon početnih dvadesetak minuta, Satničani su došli u vodstvo. Radnića je u kaznenom prostoru srušio gostujući branič, a siguran realizator najstrože kazne bio je Bionda. Do kraja poluvremena gosti nisu ostvarili niti jednu izgledniju priliku tako da su Satničani na odmor otišli s minimalnim vodstvom.

U nastavku utakmice Mladost je povećala vodstvo u 64. minuti, a strijelac je Neven Grbeša. Samo tri minute kasnije (67.) gosti iz dobro organizirane akcije smanjuju rezultat na 1:2. Gosti su po drugi puta, ovaj puta nad Stipanovićem,  napravili prekršaj unutar svoga kaznenoga prostora, a na 3:1 povećao je mladi petnaestogodišnji Tin Korpar siguran je realizator. Velentin Sito u 78. minuti ubacio loptu u protivnički peterac gdje se na pravom mjestu našao Stipanović koji ubacuje loptu u mikanovačku mrežu. U 89. minuti, još  jedan satnički mladić, Orgulan postavlja konačni rezultat 5:1.

Mladost (ĐS) nastupila je u sastavu: Popek, Bikić, Branimir Barišić-Jaman, Brdarić, Radnić, Blažeković, Alen Stuhli, Igor Stuhli, Tomić, Bionda, Gazić. (Čolić, Leko, Akrap, Bikić, Žulj, Bruno Barišić-Jaman, Sito, Orgulan, Korpar, Vujanović, Grbeša, Domagoj Stipanović). Trener: Ivan Denić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here