Marin Božičević na Europskom kadetskom rukometnom prvenstvu!

0
2242

SADA JE I SLUŽBENO

U nekoliko navrata muška kadetska rukometna reprezentacija imala je pripremne cikluse za predstojeće Europsko prvenstvo koje će se igrati od 12. do 22. kolovoza u Hrvatskoj odnosno Varaždin i Koprivnica bit će domaćini najboljim kadetima Europe. Kadetska reprezentacija Hrvatske pripreme započinje 6. kolovoza u Ludbregu. Hrvatske se nalazi u skupini s Portugalom, Austrijom i Francuskom. Prvi susret mladi Hrvati odigrat će 12. kolovoza u 20:30 sati s Portugalom, dan kasnije s Austrijom, a susret s Francuskom na rasporedu je 15. kolovoza. Dvije reprezentacije iz svake skupine prolaze dalje, u borbu za medalje, a preostale reprezentacije razigravaju za poredak.

Za Đakovčane ovo natjecanje imat će posebnu draž jer je izbornik Krešo Ivanković objavio konačni spisak igrača koji će braniti boje hrvatske reprezentacije. A među njima je i đakovački rukometaš Marin Božičević koji je tijekom ovoga nekompletnoga prvenstva bio jedan od najboljih đakovačkih rukometaša. Za ovoga mladoga rukometaša interes su pokazali mnogi klubovi iz viših rangova natjecanja i zasigurno da je pred njima odlična rukometna karijera. No, uprava kluba i trener Domagoj Perlić vjeruju da će ovaj mladi rukometaš i dalje nositi žuti dres i sa ostatkom momčadi krenuti u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever koju su Đakovčani izborili u kvalifikacijama.

A upravo danas (2. kolovoza) Đakovčani su krenuli s pripremama za novo prvenstvo. Doduše, prvi tjedan igrači će raditi po individualnom programu, a prava prozivka bit će 9. kolovoza u Nastavno sportskoj dvorani Đakovo.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here