“Talibanima” turnir “na maliće”!

0
668

NOĆNI TURNIR U MALOM NOGOMETU „NA MALIĆE“ U PUNITOVCIMA

Punitovačka Slavonija  organizirala je u  petak i subotu, 30. i 31. srpnja na igralištu „Na vodopadu“, jedinstveni u bližoj i široj okolici , tradicionalni noćni turnir u malom nogometu, „4:4“ (Na maliće), na kojemu je sudjelovalo 10 ekipa s igračima iz sela punitovačke Općine i okolnih mjesta. Turnir je to na mini igralištu u kojemu igraju u ekipi po 4 igrača na male golove bez golmana – maliće.

Posjetitelji, su uz atraktivan nogomet, mogli uživati u domaćim delicijama, kuhanom kukuruzu, kuhanim kobasicama i langošicama punitovačke Udruge žena „Punitovčanke“.. Svaku večer okupilo se oko 250 sudionika i gledatelja, navijača.

Prva tri mjesta pripala su punitovačkim ekipama, prvo mjesto „Talibanima“, drugo su zauzele „Freje“, a treće ekipa  „Ni brige ni pameti“.

Medalje za prva tri mjesta uručio je Petar Poljarević, predsjednik NK „Slavonije“. Sudili su domaći suci, Miro Horvat i Jozo Tadijan. U revijalnom dijelu turnira zaigrale su ekipe djevojčica i dječaka. Turnir vodio Branko Funjak. Zanimljivo je su u ekipama zaigrali otac i sin Josipović, sin, među prvacima, a otac u ekipi za osvojeno treće mjesto.

Tekst i foto: Mirko Knežević

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here