Dračičanima treći memorijal, najbolji igrač Đuro Tilli, strijelac Ilija Degmečić, golman Dino Štangl!

0
751
  1. MEMORIJALNI TURNIR „IGOR KEDAČIĆ“

Zasluženom pobjedom nogometaša Dračica završio je treći Memorijalni turnir „Igor Kedačić“ kojega organizira Nogometni klub Slavonija iz Budrovaca.

U finalnom meču igrači trenera Šime Živkovića došli su do visoke pobjede koja, osim osvojenoga turnira, potvrđuje i odličnu formu u kojoj se Dračičani nalaze. Podsjetimo, prošle godine obje su momčadi vodile veliku borbu za naslov prvaka Druge županijske nogometne lige, a na kraju su ciljnu vrpcu presjekli nogometaši Hajduka iz Širokoga Polja.

 

Dračičani su u prvom poluvremenu golovima Ilije Degmečića poveli 2:0 čime su usmjerili utakmicu na svoju stranu. I u nastavku utakmice igrači sa Sjevera imali su više od igre tako da je Marijan Udovčić trećim pogotkom definitivno riješio pitanje pobjednika. Nakon toga, bude se i domaćini, vrše pritisak prema dračičkom golu što im donosi kazneni udarac. Siguran realizator najstrože kazne bio je Đuro Tilli. Ipak, da stvar ne bi izmaknula kontroli pobrinuo se Zvonimir Nikolić koji četvrtim pogotkom rješava sve dileme i Dračičanima donosi pobjednički pehar.

Dračičanima su pripale i dvije pojedinačne nagrade. Najbolji strijelac je Ilija Degmečić, a najbolji golman Dino Štangl. Za najboljega igrača turnira proglašen je iskusni budrovački veznjak Đuro Tilli.

U borbi za treće mjesto Ratar je s visokih 4:0 bio bolji od Šokadije iz Strizivojne. Strijelci su bili: Mišević, Horvat, Horvat. Četvrti gol bio je autogol.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here