Vikend memorijalnih turnira!

0
910

VIKEND MEMORIJALNIH TURNIRA

Ljubitelji nogometa ovaj će vikend doći na svoje jer na rasporedu je nekoliko memorijalnih turnira na kojima nastupaju klubovi Đakovštine.

Tako će se u Budrovcima 31. srpnja i 1. kolovoza igrati treći Memorijalni turnir „Igor Kedačić“ u spomen na prerano poginuloga igrača Slavonije i Ratara iz Piškorevaca. Tom prilikom obitelj pokojnoga igrača ovoga je tjedna poklonila komplet majica s likom Igora Kedačica Nogometnom klubu Ratar u kojemu je Igor igrao. U Budrovcima će u 17:00 sati turnir otvoriti Ratar i Dračice, a u 19:00 sati domaćin Slavonija i Šokadija. U nedjelju u 17:00 sati utakmica je za treće mjesto, a finale je u 19:00.

Uspomenu na svoje igrače i članove kluba već 27 godina čuva Nogometni klub Radnički koji u Viškovicma ovaj vikend (21. srpnja i 1. kolovoza) organizira Memorijalni turnir „Gregačević – Vukadin – Radoš“. U subotnjem programu s početkom u 17:30 sati sastaju se Torpedo i HOŠK, a u 20:00 sati druga je utakmica između domaćega Radničkoga i Vučevečava. U nedjelju se u isto vrijeme igraju utakmice za treće i prvo mjesto.

Još uvijek se većina ljudi sjeća teške prometne nesreće u kojoj je poginulo četvero mladih, među njima i nogometaši Šokadije iz Starih Mikanovaca Ivan Majhen. Tim povodom NK Šokadija organizira Memorijalni turnir „Ivan Majhen – Gajba“ na kojemu će, uz domaćine, nastupiti Naprijed iz Mrzovića, Radnik iz Vrbice i Zrinski iz Drenja. U subotu (31. srpnja) u 18:00 sati turnir će otvoriti Radnik i Zrinski (D), a u 20:00 sastat će se (Šokadija (SM) – Naprijed. U nedjelju se igraju utakmice za plasman.

NK BSK iz Beketinaca organizator je 3. Memorijalnog turnira „Danijel Franjić – Osma“ na kojemu će 31. srpnja i 1. kolovoza nastupiti: subota (16:00 sati Omladinac Josipovac – Slavonija Punitovci; u 18:00 sati BSK Beketinci – Vinogradar. U nedjelju će se igrati za plasman.

Trećeigaški klubovi s područja Đakovštine – Đakovo Croatia i Zrinski Jurjevac – također će ovaj vikend provesti na dvodnevnim turnirima.

HNK Đakovo Croatia po prvi će puta gostovati u Gornjoj Vrbi (Omladinac – novi trećeligaš) gdje se igra 8. Memorijalni turnir „Jurić – Mioč – Ganjo“. U subotnjem programu u 16:30 sati turnir otvaraju domaćin Omladinac i Đakovo Croatia, a u 18.30 igraju Marsonia i Zvonimir iz Donje Vrbe. U nedjelju će se u isto vrijeme znati kome je pripalo treće, a kome prvo mjesto.

Početak kolovoza već je tradicionalno rezerviran za Nogometni turnir „4 slovačka sela“ ili pojednostavljeno rečeno Turnir Slovaka kojemu je ove godine domaćin NK Željezničar iz Našičkoga Markovca. U subotu (31. srpnja) u 16:00 sati igrat će domaćin Željezničar i Vihor iz Jelisavca, a u 18:00 sati Zrinski iz Jurjevca i Omladinac iz Josipovca. Drugoga dana natjecanja (1. kolovoza) u 16:00 sati poraženi će igrati za treće mjesto, a pobjednici za titulu pobjednika (18:00 sati).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here