Parovi polufinala: Belišće – Đakovo Croatia, BSK (B. Brdo) – Zrinski (J)!

0
1547

ĐAKOVČANI I JURJEVČANI DOZNALI PROTIVNIKA U POLUFINALU ŽUPANIJSKOGA KUPA

Jučer (srijeda 28. srpnja) odigrane su dvije utakmice četvrtfinala Kupa ŽNS Osječkoga-baranjskoga. U Valpovu su se sastali susjedi – Valpovka i Belišće. Nogometaši Belišća bili su uvjerljivi i s 4:0 slavili u valpovačkom Sportskom parku. Trostruki strijelac za Belišće bio je Filip Radovanović (24., 31., 49.), a jednom se u listu strijelaca upisao Ivan Kos (81.). U drugom susretu drugoligaš BSK iz Bijeloga Brda također su s 4:0 slavili  protiv Čepina. Strijelci za BSK bili su: dva puta Stjepan Šimičić (16. i 83.), Mihaljević (58.) i Josip Čikvar (80.)

U polufinale se uključuju i dvije momčadi koje su u četvrtfinalu bile slobodne. Tako će nogometaši Đakovo Croatije u polufinalu otputovati u Belišće, a nogometaši Zrinskoga iz Jurjevca za protivnika će imati drugoligaša iz Bijeloga Brda. I Jurjevčani će na gostovanje. Polufinalni mečevi igraju se 4. kolovoza.

Podsjećamo, finalisti županijskoga Kupa stječu pravo nastupa u Kupu Hrvatske. Prošlogodišnji pobjednici županijskoga kupa bili su nogometaši Belišća koji imaju priliku obraniti naslov.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here