Dračičani otvaraju seriju memorijalnih turnira!

0
1938

KREĆU MEMORIJALNI TURNIRI

Prošlo je desetak, a kod nekih klubova i više, dana od početka priprema za nova prvenstva koja kreću 22. kolovoza. Sada na red dolaze memorijalni turniri koje organiziraju klubovi čiji su članovi ili stradali u Domovinskom ratu ili su bili zaslužni članovi klubova.

Seriju turnira otvara Nogometni klub Dračice koji po prvi puta organizira u čast preminulih članova Mirka Slatkoga i Josipa Sučića. Turnir se igra u subotu i nedjelju (24. i 25. srpnja), a uz domaćine sudjeluju i Torpedo, Mladost Đakovačka Satnica i Slavonija Budrovci. U subotnjem programu (16:00 sati) sastaju se Torpedo i Mladost, a u 18:00 sati Dračice i Slavonija Budrovci. U nedjelju u 16:00 sati igra se utakmica za treće mjesto dok će se finale igrati u 18:00 sati.

NK Velebit iz Potnjana ove subote  (24. srpnja) također organizira zanimljiv turnir. U 18:00 sati počinje natjecanja ekipa 3+1, a kotizacija je 100, kuna po ekipi. Slijede i nagrade pa tko se želi okušati u jedanaestercima, neka dođe u Potnjane.

 

Nogometni klub Slavonija Budrovci 31. srpnja i 1. kolovoza organizira treći Memorijalni turnir „Igor Kedačić“ u spomen na svoga prerano preminuloga igrača. Na turniru uz domaćine sudjeluju: Slavonija Budrovci, Ratar Piškorevci, Dračice i Šokadija Strizivojna.

Memorijalni turnir „Juroš – Grbeša“ organizira NK Torpedo, a ovogodišnje izdanje je  7. i 8. kolovoza. Nastupaju: Torpedo, Đakovo Croatia, Dračice i Slavonija Budrovci.

Nogometni klub Hajduk iz Širokoga Polja organizira Memorijalni turnir „Jure Tokić“ u spomen na svoga dugogodišnjega igrača i predsjednika kluba. Turnir će se igrati 14. i 15. kolovoza, a sudionici su: Hajduk (Š. Polje), Jedinstvo (Forkuševci), Klas Čepin i Vinogradar (Mandićevac).

Najdugovječniji memorijalni turnir je onaj u Viškovcima. U sjećanje na svoje igrače i članove NK Radnički po 28. puta organizira Memorijal „Gregačević – Radoš – Vukadin“.

Do posljednje dvije godine HNK Đakovo Croatia organizirala je dvodnevni memorijalni turnir „Jozipović – Kunštić – Dražetić“, međutim, sada je to pretvoreno u memorijalnu utakmicu na kojoj sudjeluje netko od renomiranih hrvatskim momčadi.

Mladost Ivanovci ove će godine po jubilarni dvadeseti puta organizirati Memorijalni turnir „Lovrić – Vidović“.

HOŠK iz Ggašinaca organizira Memorijalni turnir „Domagoj Matić – Ivica Kraljević“:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here